НЕЋУ ГЛУМИТИ У НАСТАВКУ "ИГРЕ СУДБИНЕ": Популарна Вишња из серије објаснила - "Немам више шта да понудим"

Новости онлајн

05. 12. 2021. у 09:43

У ПОПУЛАРНОЈ серији “Игра субине” која се тренутно приказује на Првој, Јелена је остварила запажену улогу Вишње, кућне помоћнице и десне руке пословне жене Аде Каначки.

НЕЋУ ГЛУМИТИ У НАСТАВКУ ИГРЕ СУДБИНЕ: Популарна Вишња из серије објаснила - Немам више шта да понудим

Фото: Принтскрин/Прва

Иако се већ са нестрпљењем очекује почетак снимања треће сезоне овог серијала Жарка Јокановића, Јелена неће учествовати у наставку, пише "Блиц".

- У праву сте, нећу снимати наставак. Завршио се један циклус и морамо да идемо даље. Моја ситуација је таква да идем даље у нове пројекте и просто морам да станем са овим снимањем. Доста смо рекли са „Игром судбине“ у 409 епизода и мислим да смо заокружили једну причу. Верујем да у њој може још нешто да се каже али ја сам одлучила да као уметниккренем даље, у нове пројекте.

На питање да ли јој је жао што напушта екипу и наставак серије, глумица каже:

- Нисам размишљала о томе да ли ми је жао. Ипак није јер људи губе најближе, па иду даље кроз живот. Ово је пројекат у коме сам била две године и дала сам свој максимум. Нисам се ниједног тренутка премишљала да останем у овом пројекту, јер ја више нема шта да понудим овој серији.

Јелена тврди да није упућена ко осим ње више неће бити део серије.

- Када је пала последња клапа, ја сам се поздравила са екипом са којом сам лепо радила. Ми смо имали и нашу групу „Панчетовићи“ у којој су били сви глумци. Захвалила сам им се на сарадњи и одјавила се. Једноставно, идемо даље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)