СРПСКА ПЕВАЧИЦА О СМРТИ СУПРУГА: "Рана на стомаку није могла то да поднесе"

Новости онлине

05. 12. 2021. у 08:00

ПРИЛИКОМ давања последњег интервјуа, певачица Изворинка Милошевић се присетила свог супруга Мише Блама, некадашњег џез музичара, који је преминуо 2014. године.

СРПСКА ПЕВАЧИЦА О СМРТИ СУПРУГА: Рана на стомаку није могла то да поднесе

Фото: Јутјуб/Nikad nije kasno

- Имала сам ту једну особу у свом животу коју сам волела безрезервно. Никада више није имао замену у било ком облику. Упознала сам га у раној младости. Ја сам била јако млада и он је био човек који ми је отворио прозор у свет. Био ми је све, учитељ, покровитељ... Показивао ми је само лепу музику - почела је излагање.

- Уз њега сам научила све, шта су лоши трилери, шта су добре изворне песме, који пут треба да одаберем... Дубоко негде у дубини душе сам увек патила за њим, и то ће тако бити доживотно. Питају ме људи: "Зашто, када живот није један човек?". Није. Увек постоје нове љубави, али таква не - када си страшно млад, када толико верујеш, верујеш у искреност, да ће то трајати доживотно, и онда се наоружаш свим оним што имаш у себи и даш тој једној особи. Шта се после десило, дуга је то прича. На озбиљном сам путу да, кад већ он није, напишем књигу и да на папир ставим шта се све догодило са мојим животом, како сам успела да се изборим, да из горштачких планина Дели Јована и Хомоља сиђем у цивилизацију, завршим неке школе и сретнем Мишу Блама - наставила је излагање Милошевићева.

- Он је био остварена личност, а ја девојчица од 17-18 година. У односу двоје људи је искреност алфа и омега свега. Ми смо се тако спојили. Била сам јако млада. Био је десет година старији од мене. Био је исувише свој. Питају ме људи: "Кад га већ толико хвалиш и после тога се ниси више удавала, иако си имала толико шанси, зашто си се, жено, развела од њега?!". Е, то морам да ставим на папир. Он је био исувише јака личност, исувише свој. Он је био болесник од кронове болести, али се није дао. То је јако тешка болест. Он узме свој контрабас, оде у ноћни клуб, где су пригушена светла, стави чашу вискија и крене да свира свој омиљени џез, а зна да ће сутра да заврши у болници јер не може рана на стомаку да поднесе ту количину алкохола. Говорио је: "Хоћу да живим тако, макар само 24 часа!". То га је коштало живота - закључила је певачица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)