ОВА ПЕВАЧИЦА ЋЕ ЗАМЕНИТИ БЕКУТУ У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА? Поповић има идеју, не зна се како ће Цеца реаговати

Новости онлајн

04. 12. 2021. у 11:46

САША Поповић је на великим мукама зато што је Ана Бекута одлучила да се повуче из “Звезда Гранда“.

ОВА ПЕВАЧИЦА ЋЕ ЗАМЕНИТИ БЕКУТУ У ЗВЕЗДАМА ГРАНДА? Поповић има идеју, не зна се како ће Цеца реаговати

Фото: Принтсцреен/ТВ Прва

Он жели да јој нађе адекватну замену, па се наводно размишља да ангажује певачицу Миру Шкорић.

Бекута је одлучила да се повуче из овог музичког такмичења због смрти свог партнета Милутина Мркоњића, о чему је обавестила целу јавност.

Фото: З.Ј.Мачак

- Одлучила сам да се повучем из јавности. Отказујем све наступе који су били заказани током децембра. Отказујем све интервјуе, емисије и програме у којима је требало да учествујем и извињавам се организаторима истих. О новогодишњим наступима у Требињу и Бањалуци јавност ће бити обавештена накнадно - саопштила је Бекута у свом отвореном писму.

Поповић је одмах почео да тражи замену, али још није сигуран кога ће ангажовати. Његова идеја је да Бекуту наводно у први мах замени Мира Шкорић.

- Мира Шкорић је радила са кандидатима других ментора, она их је припремала за такмчење. Сашина жеља је да она замени Бекуту, јер мисли да би била одлична за шоу. Цеца Ражнатовић и Мира не разговарају, па због тога верује да би емисија била много узбудљивија и динамичнија,и да би привукла гледаоце да гледају њихово суочавање – каже извор близак “Гранду”.

Foto: Printskrin Youtube/Mira Skoric

Поповић ипак није сигуран како би Цеца реаговала на ову промену.

- Саша прво мора да поприча са Цецом, али и са Миром која не воли много да се појављује у јавности. Она је та која увек избегава медије и скандале, а ово би је вратило у жижу интересовања. Сви медији би брујали о њеом и Цецином односу - каже наш саговорник.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)