БОЛДВИН БЕЗ ПОДРШКЕ КОЛЕГА НАКОН ТРАГЕДИЈЕ: Џон Шнајдер - Сад треба да мислимо да је пиштољ опалио сам од себе?!

Novosti online

03. 12. 2021. у 12:19

"ЗА какве нас идиоте сматрате" славни холивудски глумац Џон Шнајдер не верује сузама Алека Болдвина. Он је критиковао колегу због тврдње коју је Болдвин изнео у интрвјуу након трагедије да "није повукао" окидач.

БОЛДВИН БЕЗ ПОДРШКЕ КОЛЕГА НАКОН ТРАГЕДИЈЕ: Џон Шнајдер - Сад треба да мислимо да је пиштољ опалио сам од себе?!

Фото: Принтсскрин Твитер

Први интервју након трагедије која се десила на снимању филма "Rust" јуче је дао Алек Болдвин Џорџу Стефанопулосу, новинару телевизије Еј-Би-Си њуз, а једна од његових бројних изјава нашла се на мети критика његовог колеге Џона Шнајдера, који је одлучио да не остане суздржан као што то није ни Џорџ Клуни.

Шнајдер је тврдио да је интервју "осмишљен тако да нам буде жао Алека Болдвина" и тврдио је да глумчеви емотивни одговори са сузним очима током интервјуа нису били тако искрени.

Фоти: Профимедиа

 

Шнајдер је довео у питање разговор и упитао да ли би гледаоци требало да "верују да је пиштољ опалио сам од себе”.

 - Ово је диван посао у ком сви радимо. Почаствовани смо и привилеговани што смо део тога. Дакле, када неко направи с***е, што су очигледно Џорџ и Алек овде урадили и очигледно је да је Галина још увек мртва. Њена породица је још увек без мајке, без жене. Онда је то апсурдно. "Пропагандна машина” одговорна је за одржавање идеје да је Болдвин "жртва". Пре три недеље то је био реквизит. Пре четири недеље нико није знао како је ово право оружје напуњено на сету. Данас није повукао обарач - рекао је Шнајдер.

1062153

 - За какве нас идиоте сматрате - упитао је глумац.

Шнајдер је затим развио аналогију, упоређујући пуцњаву у "Rust" са насилником који је гурнуо дете с љуљашке на игралишту, што је резултирало озбиљним повредама.

 - Шта ће насилник да каже? Нисам је гурнуо! Нисам је гурнуо. Прво ће рећи: Нисам знао. Нисам знао шта се дешава. Онда, ако то не успе, што, успут речено, још увек не функционише јер би требало да проверите оружје, друже, али онда имате смелости да кажете: Нисам повукао обарач - рекао је Шнајдер.

Глумац је додао да је "и даље неопростиво" не проверити оружје када вам га предају, чак и ако вам је речено да је испражњено.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЗАБАВА У ВИЛИ НА ДЕДИЊУ: Анастасија слави 24. рођендан, присутан и Гудељ са породицом, Цеца објавила честитку (ВИДЕО)