ОБЈЕКАТ ИЗ ФИЛМА "САМ У КУЋИ" МОЋИ ЋЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ: Проведите ноћ у дому породице Мекалистер за 2.500 долара

Novosti online

03. 12. 2021. у 15:05

КУЋУ из филма "Сам у кући" у америчком градићу Винетка могуће је изнајмити путем Аернбија по цени за 2.500 долара за ноћ уз још друге накнаде и порезе.

ОБЈЕКАТ ИЗ ФИЛМА САМ У КУЋИ МОЋИ ЋЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ: Проведите ноћ у дому породице Мекалистер за 2.500 долара

Фото: Јутјуб принтскрин

Једнодневни боравак у кући филмске породице Мекалистер моћи ће да се резервише од следеће недеље, а победници ће бити породица или група с најбржим прстом. Дом је уређен тако да изгледа слично као у филму који је лик Кевина Мекалистера учинио славним.

Девин Ратреј, глумац који је глумио Кевиновог старијег брата База, дочекаће госте у резиденцији Мекалистер путем Зума.

- Можда смо сви сада старији и мудрији, али никад нисмо престари за празнично весеље - рекао је Баз у најави. - Дакле, ове године проведите празнике, не тако сами, у кући мојих родитеља.

Када гости уђу дочекаће их црвени тепих и Базове слике на зиду. Моћи ће да уживају у празнично уређеној дневној соби уз божићно дрвце и вунене чизмице обешене изнад камина. Посетиоци ће спавати у соби Кевинових родитеља у кревету са балдахином, а биће ту и очев лосион после бријања, старински радио сат и стари огромни телевизор.

Ако буде деце, доступна је и друга спаваћа соба за госте.Празне лименке боје спремне су за постављање замки, ту је и нездрава хранаиз 90-их, укључујући најфинију пицу и вечера уз свеће са врло калоричним Крафт макаронама и сиром, као и сусрет са Базовим љубимцем тарантулом, Алом.

Посетиоци ће моћи да одгледају филм "Home Sweet Home Alone" у коме Ратреј понавља своју улогу, а моћи ће да понесу лего комплет за успомену - "Сам у кући".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)