БРАВО ЗА НЕДУ И БРЕНУ: Фризер и трендсетер Милан Сарић о фризурама српских певачица

В. Н.

03. 12. 2021. у 13:30

ДОБРА фризура је пола изгледа сваке жене, каже народна мудрост. О оној другој половини, ципелама, неком другом приликом ћемо.

БРАВО ЗА  НЕДУ И БРЕНУ: Фризер и трендсетер Милан Сарић о фризурама српских певачица

Фото: Новости

Свака особа води рачуна коме даје главу у руке, а то се нарочито односи на лепши пол.

Зато даме врло пажљиво бирају фризера, јер фризуру треба прилагодити не само облику лица, већ и личном стилу и годинама.

Престоничком фризеру Милану Сарићу, једином српском трендсетеру који је радио едиторијал за амерички, енглески и руски "Вог", главу у руке већ деценијама поверавају неке од најпознатијих српских јавних личности, од политичара, преко глумаца, певача и спортиста, па све до крунисаних глава, попут краљице од Јордана Анур, четврте супруге и удовице покојног краља Хусеина, или пак браће кнеза Ђорђа и принца Михаила Карађорђевића, синова принца Томислава и принцезе Линде. Зато смо овог "фанатика са маказама", који је као мали сањао да једног дана буде попут Тима Хартлија, иконе светског фризераја, замолили да за читаоце "Новости" прокоментарише фризуре неколико српских фолк и поп певачица. Ево која је добила прелазну оцену, а коју би Сарић радо ошишао...

* * * * * * * * *

ДРАГАНА МИРКОВИЋ

Добар избор после лутања

- ДРАГАНА је толико лутала по стиловима, напокон је нашла добар избор. Српска бринета, лепа жена, којој супер стоји дуга, равна и смеђа коса. Мали волумен у фенирању понекада, само употпуњује елеганцију.

Фото М. Анђела

* * * * * * * * *

НЕДА УКРАДЕН

Екстравагантни праменови

- НЕДА је као вино, све лепша. Њена боја косе подмлађује. Некада једноставна лепотица бринета, данас прошарана плавуша, у правом моменту. Праменови само чине Недину косу екстравагантнијом. Средња дужина, то јест, краћа коса, још боље. Волумен у профилу и никако волумен у страницама, врх естетика. Здрава лепота косе и линије. Браво, Недо!

Фото Новости

* * * * * * * * *

ЛЕПА БРЕНА

Танка коса је велики проблем

- ЖЕНА газела, српска Шер, Брена се сада пронашла у боб шишању. Поред свих лепота, танка природна коса је велики проблем за одржавање. Професионална нега и врхунски препарати су неопходни за такав проблем. Кратки боб и шишке су увек ин. Умеци и перике су неопходни за Бренин врхунски сценски рад, браво!

Фото: Ata images

* * * * * * * * *

ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЋ

Шишање би је освежило

- НАЈВЕЋА српска етно-звезда модерног изгледа. Јелена као ни стилом певања, не оскудева ни стилом одевања и фризуре. Природно тамноплаве нијансе косе, благи таласи, једноставно, плус природни изглед фризуре, савршен избор. Мало краћа дужина косе увек освежава.

Фото: Новости

* * * * * * * * *

МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ

Аутентични мини-вал

- АУТЕНТИЧНО. Мини-вал помаже да се задовољи естетика. Мало дужа коса била би освежење.

Фото: Ata images

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)