ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ НАПАДНУТ ДОК ЈЕ ИШАО ПО ЋЕРКУ: Бредли Купер открио - мислио сам да хоће да се фотографишемо, а онда сам видео нож! (ВИДЕО)

Новости онлине

02. 12. 2021. у 00:40

ГЛУМАЦ Бредли Купер открио је да је пре две године доживео непријатност када је ишао да покупи ћерку из школе.

ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ НАПАДНУТ ДОК ЈЕ ИШАО ПО ЋЕРКУ: Бредли Купер открио - мислио сам да хоће да се фотографишемо, а онда сам видео нож! (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Глумац из брака са манекенком Ирином Шајк има ћерку, а недавно је признао да је у октобру 2019. године био нападнут ножем у подземној железници у Њујорку. Гостујући код Декса Шепарда у оквиру подкаста "Armchair Expert", Купер се присетио овог непријатног искуства.

- У мене је био уперен нож. Било је прилично сулудо. Схватио сам да сам се превише опустио у граду. Мој гард је био опуштен - испричао је глумац, па открио детаље напада.

Иако је најпре помислио да особа жели да се фотографише с њим, убрзо је схватио да сусрет није био нимало пријатељски, те да пролазник нема добре намере.

- Окренуо сам се, погледао доле и видео нож. Подигнем поглед, погледам особу испред себе и изненадим се колико је млада - казао је Купер, а потом je описао како је дошло до напада.

С обзиром на то да је имао слушалице све време у ушима, он није могао да чује мушкарца који му је прилазио. Објаснио је како му је нападач лактом оборио руку и побегао, а успео је и да направи две фотографије нападача које је касније показао полицији.

- Разговарам с њима, а полицајац ме је упорно питао јесам ли избоден - рекао је Купер, објашњавајући да људи често буду избодени и да то испрва ни не примете јер су у шоку.

Глумац је рекао да није повређен, те се вратио у подземну железницу како би отишао по ћерку.

- Вратио сам се подземном и покупио ћерку. Било је лудо - казао је Купер који није ни био свестан шта га је снашло.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)