ПРВА СЛИКА ЈЕЛЕНЕ ЈАНКОВИЋ ПОСЛЕ ПОРОЂАЈА: Нестала је из јавног живота, а сада се одлучила за промену (ФОТО)

Novosti online

01. 12. 2021. у 23:26

НАКОН што се породила и добила девојчицу са својим изабраником Бранком Бараћем, некадашња тенисерка Јелена Јанковић се потпуно повукла из јавности.

ПРВА СЛИКА ЈЕЛЕНЕ ЈАНКОВИЋ ПОСЛЕ ПОРОЂАЈА: Нестала је из јавног живота, а сада се одлучила за промену (ФОТО)

ФОТО: АП

Свој приватни живот вешто чува само за себе и своје најмилије, па медији нису имали превише увида у њене породичне ствари, као ни у избор партнера. Јелена се породила почетком априла у једном београдском породилишту и то је једино што се знало о том лепом догађају.

Реч је о угледном доктору Бранку Бараћу, интернисти-реуматологу са једне приватне београдске клинике. Упознали су се прошлог лета после Новаковог турнира, када се и Јелена суочила са короном. Љубав је планула на први поглед и спорт је пао у други план...

Након рођења бебе, Јелена је објавила само један стори на Инстаграму, када се похвалила поклонима које је добила за своју мезимицу. Управо због тога, многима је данас запала за око фотографије некадашње тенисерке, а корисници друштвених мрежа су приметили и промену када је реч о њеном физичког изгледу.

Наиме, Јелена је ошишала шишке и препустила косу рукама познатог фризера, који је њену косу учинио таласастом и тамнијом. Јелена је добила низ комплимената, да јој оваква фризура савршено стоји и да је очигледно да јој улога мајке знатно прија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)