ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ СЕ СЕЛИ У АМЕРИКУ? Открила шта је разлог и да ли ће се некада вратити

Novosti online

01. 12. 2021. у 09:11

СУПРУГ креаторке је добио понуду да ради на два битна пројекта у Америци, а она ће га подржати у томе, баш као што он њу подржава све ове године.

ВЕРИЦА РАКОЧЕВИЋ СЕ СЕЛИ У АМЕРИКУ? Открила шта је разлог и да ли ће се некада вратити

Верица Ракочевић

Верица Ракочевић говори како се она и супруг Вељко Кузманчевић сјајно слажу и допуњују у свему ономе што раде. Последњих дана размишљају да ли је одлазак у Њујорк њихова коначна одлука, пише Блиц.

- Вељко је увек са мном и увек ме подржава, као и ја њега. Оно што могу да кажем је да се нас двоје допуњујемо. Као што он мени тражи савет, тако је и мени битно његово мишљење. Вељко ради један велики филм, тачније две ствари о којима не желим још детаљно да причам, а везано је за Њујорк. И за њега и за мене. Разговарамо, договарамо се да ли је одлазак у Њујорк паметан корак - поручила је Верица и додала да то неће бити њена крајња станица.

- Волим Србију, волим своју Авалу. Ако нисам пре петнаест година остала у Риму где сам могла да имам све и живим тамо, сигурно не бих отишла у 73 године у Њујорк - сматра креаторка која је увек била против трендова који се намећу савременом друштву.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)