МАНДИНА УДОВИЦА ПРОГОВОРИЛА О НАЈТЕЖЕМ ПЕРИОДУ: Ања Мандић о томе како је пребродила смрт супруга и шта ју је јако плашило

Новости онлине

30. 11. 2021. у 22:34

ГЛУМИЦА Ања Мандић, удовица покојног Милорада Мандића Манде, ретко је излазила у јавност и причала о тешком периоду кроз који је прошла са породицом, али је пред камерама објаснила на који начин је успела да настави даље и усмери њиховог сина Андрију на прави пут.

МАНДИНА УДОВИЦА ПРОГОВОРИЛА О НАЈТЕЖЕМ ПЕРИОДУ: Ања Мандић о томе како је пребродила смрт супруга и шта ју је јако плашило

Фото: Архива Новости/Принтсцреен/РТС

Од смрти Милорада Мандића Манде прошло је пет и по година, а глумац ће заувек остати упамћен по шарму, духовитости и неприкосновеном таленту. У емисији "Балканском улицом", Ања је отворила душу и открила шта ју је у том тренутку јако уплашило:

- Била сам јако уплашена кад сам схватила да морам од тог тренутка све сама са сином. Он је био са мном у публици када је Манда доживео срчани удар и све је видео. Тако да сам имала дупли задатак - да нађемо мој колосек и упоредо да пратим Андрију - истакла је Ања и додала:

- Било је јако тешко јер нисмо могли да имамо никакву интиму у тим тренуцима. Али сам се измакла из те гунгуле и остала затворена са породицом и сином. То је период када сам освестила да сам уплашена, али да ми треба време да научим да живим без Милорада. Сад кад је прошло пет и по година, могу да кажем да са тим могу да живим.

Глумица која је са Мандом провела 12 година у браку, такође је објаснила да су јој протекле године без супруга биле попут новог учења да хода и живи.

- Ту нагон за опстанком и воља за смислом и право на живот који освестите доста уради мимо рација, тад рацио не функционише добро. Тад идете из дана у дан и учите поново да корачате, ту имате много ствари на које треба поново да се навикавате. Али првих годину дана, када неког нема, свакако мора да прође, да бисте ви освестили свој живот. Ту сам стављала Андрију у први план и била сам окренута ка њему, било ми је битно да будем функционална - каже Ања.

Глумица не крије да је самохрано мајчинство велики изазов:

- Трудим се да Андрији олакшам и изведем га на прави пут, али не знам да ли сам успела још увек. Ту су стално нови изазови, ово време је застрашујуће те би наравно било добро да му је тата ту. Ја сам само мама и не играм му улогу оца, не знам да ли ћу све решити, али се трудим да будем ту и да му помажем.

Ања је поделила и како је и даље блиска са Мандином децом из првог брака, те да њихов однос негују годинама.

- Сада имам Марка, Марију и Филипа из Милорадовог првог брака. То су одрасли људи, више нису деца, али су за мене део мог највећег блага.

Глумица каже да њен и Мандин син још не исказује посебна интересовања за уметност, али да се види да је надарен за то.

- Андрија доста подсећа на Милорада физичким изгледом. Има такође тај мир и експлозивност и духовит је на њега. А то кад уме да се препусти и да више буде сањар и романтик, је на мене. Примећујем да је јако добар у памћењу дијалога, да га занима глума, али га пуштам да сам изабере свој пут - истиче глумица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)