МРАЧНА ТАЈНА ЛЕГЕНДАРНОГ ПЕВАЧА: Имала је 16 година када ју је Стивен преузео од мајке, а онда јој је рекао да је опчињен и да жели дете

Novosti online

30. 11. 2021. у 21:45

ФРОНТМЕН бенда Аеросмит, Стивен Тајлер, имао је 25 година када је упознао Џулију Холкомб. Џулија је у то време имала 16 година, а упознали су се у бекстејџу на концерту који је Аеросмит одржао у Портланду новембра 1973. године.

МРАЧНА ТАЈНА ЛЕГЕНДАРНОГ ПЕВАЧА: Имала је 16 година када ју је Стивен преузео од мајке, а онда јој је рекао да је опчињен и да жели дете

Фото: ЕПА

Џулија каже да је са 15 година упознала једну групи девојку која је у то време имала 24 године. Опчињена њеним начином живота, Џулија је девојку пустила да је "подучава", промени јој стил облачења и покаже јој како да привуче пажњу рок звезда - пише Блиц Жена.

Џулија у свом ауторском тексту који је написала за ЛифеситеНеwс тврди да је Стивен Тајлер те вечери након концерта показао изузетно интересовање за њу и тако је почела њихова веза.

- У то време, мислила сам да је то најбоља ствар која је могла да ми се догоди. Моја тужна живота прича, али и чињеница да сам млада и атрактивна, заинтересовали су стивена. Ускоро након концерта, отишла сам са њим у Бостон - каже.

У бизарном сплету догађаја чије детаље није разјаснила, Стивен Тајлер успео је да убеди Џулијину мајку да му преда старатељство над Џулијом.

- Питала сам га како је то успео. Рекао ми је "Рекао сам јој да је то неопходно како бих те уписао у школу" - одговорио ми је Стивен.

Од те тачке, Џулија је припадала Стивену Тајлеру.

- У то време, мислила сам да ми је он једина нада. Ускоро сам упала у цео тај свет рокенрол живота, препун секса и опијата. Након пар месеци везе, Стивен ми је рекао да жели да имамо дете. Ја сам била на контрацепцијским пилулама које ми је бацио кроз терасу хотела у коме смо одседали у том тренутку - каже она.

- У року од годину дана, остала сам трудна. Иако Стивен Тајлер тврди да ми то није било први пут, то није истина. То ми је била прва трудноћа у животу. Међутим, Стивен је почео да се хлади. Одједном више није био тако заинтересован за будућност са мном - отац му је говорио да сам премлада и превише незрела. И Тајлерова баба је била против наше везе. Тек тада схватила сам у каквом сам страшном положају. Стивен је имао сву моћ, а ја сам била трудна са човеком који одједном није заинтересован за мене иако ме је уверавао да жели да проведе живот са мном. Велики тег око врата била му је чињеница да је мој старатељ. Говорио ми је да не планира да се венча са мном, упркос томе што сам трудна и то на његово инсистирање - присећа се она у ауторском тексту.

У јесен 1975. године, неке три године након што су се упознали, вратили су се у Бостон где су живели након посете Тајлеровим родитељима. После пар недеља, Стивен Тајлер је отишао на турнеју.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Tyler (@iamstevent)

- Била сам сама и трудна, без новца, без образовања, без возачке дозволе, са мало хране. Стивен ме је звао сваког дана да провери како сам, а ја сам га молила да ми пошаље мало пара за намирнице. Рекао ми је да ће послати свог пријатеља Реја Табана да иде са мном у супермаркет. Сећам се да сам стајала крај прозора и чекала да Табано наиђе. Ушао је у стан и следеће чега се сећам је да се будим борећи се за дах. Реја није било - пише објашњавајући да је дошло до пожара због ког је хоспитализована. Реј је наводно уверио Тајлера да је абортус једино решење за ситуацију у којој се пар нашао.

Тако је Џулија завршила у болници због последица гушења димом, док је Тајлер на Рејев савет решио да изврши притисак на њу да абортира.

- Око сат времена ми је причао о томе како сам превише млада за дете, да ће дете ионако сигурно имати оштећење мозга због дима, а и зато што сам узимала опијате. Понављала сам тихо "не", и рекла сам да није у реду да ме тера да доносим такву одлуку док се још опорвљам. Рекао ми је да морам сада да извршим абортус, јер ће иначе бити прекасно. И даље сам одбијала, а онда ми је запретио да ће ме оставити и вратити ме код мајке. Сломила сам се, уплашила сам се да ће ме и он напустити као и моји родитељи. Почела сам да плачем и пристала на абортус. Касније сам сазнала да ме је он тада већ увелико варао са Бебе Буел, која ће касније родити Лив Тајлер. Веровала сам да ме Стивен сигурно воли када је преузео старатељство надамном и када је толико желео бебу са мном - каже.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Tyler (@iamstevent)

Стивена је оставила фебруара 1977. године и вратила се да живи са мајком и очухом.

- Стивен је звао пар пута и после тога га више никад нисам чула. Холокомбова се касније поново удала и родила шесторо деце, а покренула је и кампању "Силент но море". Отворила је и установу у Мемфису за девојке и жене које су занемарене и злостављане. Тајлер је тој установи донирао пола милиона долара кроз своју сопствену фондацију "Џејнин фонд", а своју фондацију основао је према песми Аеросмита "Јание'с гот а гун", о девојци која се бори против злостављања.

Стивен је иначе ретко говорио о Џулији, али је у својој аутобиографији причао о абортусу.

- Била је то велика криза. Страшно је то када знате да нови живот расте у жени, али сви око вас вас уверавају да ће та ствар у њеном стомаку уништити животе свима, па и вама и њој. Онда одете код лекара, он јој убризга нешто у стомак док ви гледате и онда ускоро видите мртав фетус. Био сам уништен и питао се шта ам то урадио - написао је у својој аутобиографији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)