"БИЛА САМ МРКИНА ЋЕРКА": Емотивна исповест звезде Гранда која је живела код Бекуте

Novosti online

30. 11. 2021. у 10:10

ИВАНА Богићевић, некадашња учесница „Звезда Гранда“, имала је привилегију да борави у породичном дому Ане Бекуте и њеног партнера Милутина Мркоњића, који је преминуо након тешке болести.

БИЛА САМ МРКИНА ЋЕРКА: Емотивна исповест звезде Гранда која је живела код Бекуте

Фото Танјуг

Наиме, такмичарка је седам дана пред финале провела у њиховом дому, а сада се присетила боравка и истакала да ће Мрку памтити заувек, не само по гостопримству, већ и свему што је научила од њих.

Богићевићева открива да ју је Мрка гледао као своју ћерку, те признала да јој је политичар увек повлађивао, док јој је Ана постављала критеријуме.

Фото: Printscreen

 

- Недељу дана пред финале Ана је рекла да пређем код ње, како би она водила бригу о мени све док не дође то велико финале. Пошто ме она одлично познаје, знала је да бих ја излазила и да се не бих спремала за финале. Штедела ме је, није хтела саму да ме пусти, да не бих направила неку глупост. Рекла ми је: „Боље ти дођи у карантин код мене и Мрке, него да будеш кући“. Чика Мрка је све време био са нама у стану на Врачару. Сећам се да је чика Мрка мени и Страхињи рекао: „Вас двоје ако не уђете у финале добићете батине од мене. Навијао је за нас. Он је диван човек, сурово реалан. Није он мене хвалио, а није ни Ана. Увек су ме критиковали када треба и говорили су ми: „Ти немаш ништа од тапшања по рамену, него од сугестивне критике“. Увек су ми указивали на то што треба да исправим. Таман посла да нису умели да ме похвале, али су углавном покушавали да ми укажу на моје грешке. Била је једна ситуација, седели смо чика Мрка и ја, и он мене пита имам ли ја дечка и ја кажем како немам, а он одмах мени: „Па што немаш?“, ја му кажем: „Знате како, чика Мрко, нису данашњи момци као што су некад“, а он мени на то: „Много си, бре, нервозна, момка мораш да нађеш“, а ја њему: „Ако га нађем, бићу још нервознија“. Било је ту много прича, али неке бих оставила за своју интимну. Он и Ана су били настројени према мени као да су ми отац и мајка, ја сам била Мркина „ћера“. Драго ми је што сам познавала тог човека и што сам имала прилику са њих двоје да проведем, тај период ће ми остати у лепом сећању. Имам баш чега да се сећам - говори Ивана са сетом у гласу.

Недељу дана, колико је боравила код Ане и Мрке, била је сведок њихове љубави. Како каже, изненадио ју је њихов однос, препун љубави, разумевања, али и слатких провокација које имају млади заљубљени парови.

- Они су имали једну велику љубав, много су се волели, прелепо за видети. Лепо је видети да тако нешто постоји. Мрка је увек био на мојој страни. Ана ми је бранила цигарете, нисам могла да поједем шта хоћу, све је било по плану, а чика Мрка ми је давао и да запалим и поједем што не бих смела. Био је мој јатак. Одлично смо се слагали. Иако многи кажу да они имају много година, ви кад њих погледате, они су заљубљени као првог дана, као деца су били. Он се шалио са Аном, имао је форице, као млади пар су били, као да имају по 20 година, ето тако су се и понашали и волели. Пресимпатично је то било, они су старији људи, а као клинци заљубљени, то речима не може да се опише, то може ретко ко да доживи. Ја сам се изненадила колико се они воле и како разговарају, тачно се осети да је Ана њему била све на свету. Како је он гледа, како прича са њом, немам речи колико је то лепо. Диван пар, а нажалост се све ово десило.

Певачица је открила каквог је здравља Мрка био у јуну када је боравила код њих.

- Када сам ја била код њих, он је био добро, никада се ни на шта није пожалио. Када им дође неки кућни пријатељ, Мрка попије ракијицу са њим. Баш је био ведар, чинило ми се да је добро, али ето, болест не бира ни време ни место. Знала сам да је раније имао здравствених проблема, али тада је све било како треба. Ово сада када је био у болници, ја сам се надала да ће се извући. Када сам видела да је преминуо, одмах ме је нешто пресекло. Огроман је шок. Никада нисам видела да му је лоше. Он кад човек уђе у просторију креће енергија, шала, он је био синоним за позитивну енергију - испричала је са кнедлом у грлу Ивана.

(24седам)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)