"ЖИВИМ СА МУЖЕМ И ШВАЛЕРОМ": Глумица Јелена Гавриловић шокирала изјавом - ево како објашњава ову ситуацију

Новости онлајн

30. 11. 2021. у 10:07

ПОСЛЕДЊИХ неколико година живот глумице Јелене Гавриловић веома је пословно испуњен, а глумица је једном приликом истакла да не би могла ни да замисли да седи код куће и не ради ништа.

ЖИВИМ СА МУЖЕМ И ШВАЛЕРОМ: Глумица Јелена Гавриловић шокирала изјавом - ево како објашњава ову ситуацију

Фото: Инстаграм/jelenagavrilovicofficial

Посао је испуњава и сматра да је највећа срећа радити оно што волиш. Ипак, није само глума њена љубав.

- Глума је моја љубав, а музика моја страст, то је као кад имаш мужа и швалера у исто време и не знаш ког ћеш да се одрекнеш, тако да ја живим са та моја два човека и некако се сви слажемо, љубав једноставно цвета - нашалила се Јелена, која за себе каже да је перфекциониста до те мере да то утиче на њено здравље.

- Перфекциониста сам до те мере да мој перфекционизам утиче на моје здравље. Много пута се не усудим да нешто урадим јер не сматрам да је довољно добро и свесна сам да је то грешка, јер не могу да пустим себе у тренутку. Не би било лоше да направим неко своје вече као Иван Босиљчић да се опустим мало, само не знам ко би дошао да ме слуша - рекла је Јелена и открила да је отац имао друге планове за њу.

- Студирала сам глуму у Новом Саду и када си изван Београда треба ти доста времена да се покажеш и зато сам више пута размишљала да одустанем. Иначе је мој отац желео да упишем туризам, али увек ме је нека енергија враћала глуми. Мислим да је Бог та енергија и да је молитва у нама за нас и наше најближе нешто што помаже, слободно нека кажу да сам сујеверна - рекла је глумица.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)