ГЛУМАЦ ЛЕЖАО ПОВРЕЂЕН: Џорџ Клуни умало погинуо у незгоди - мислио да су му то последњи минути живота, а пролазници га сликали!

Novosti online

30. 11. 2021. у 00:19

ХОЛИВУДСКИ глумац Џорџ Клуни присетио се недавно једног од најтежих тренутака у животу, када је био тешко повређен.

ГЛУМАЦ ЛЕЖАО ПОВРЕЂЕН: Џорџ Клуни умало погинуо у незгоди - мислио да су му то последњи минути живота, а пролазници га сликали!

Фото: ЕПА

Наиме, Клуни је у јуну 2018. године доживео саобраћајну незгоду из које је једва извукао живу главу. Глумац је тада завршио у болници пошто се аутомобил залетео на његов мотор. Како је Клуни за "Sunday Times" испричао, све се догодило на Сардинији, где је снимао "Catch-22", а на путу до сета ударила су га кола. Најцрње мисли су му пролазиле кроз главу у тим моментима.

- Само сам чекао да се угасе светла. Сад сам добро - рекао је глумац.

Оно што је њему засметало јесте што су се тада око њега окупили бројни људи који су га снимали и фотографисали, док је он повређен лежао.

- Ако сте јавна особа, оно што схватите док лежите на земљи и мислите да су то последњи минути вашег живота, јесте то да ћете за неке људе увек бити забава за њихов Фејсбук. Позитиван сам лик, али из тога сам извукао закључак да сам за њих само забава. Желите да ухватите сваког од њих и протресете их - испричао је Клуни.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)