ТРЕНУТНО НАЈПОПУЛАРНИЈИ ГЛУМАЦ, А ЕВО КАКО ЈЕ НЕКАД ИЗГЛЕДАО: Средио је нос, смањио је уши и променио облик вилице

Novosti online

30. 11. 2021. у 15:50

ГЛУМАЦ Адам Драјвер тренутно је најзапаженија звезда због појављивања у новом филму "House of Gucci", а иако има специфичне црте лица, није одувек изгледао као данас.

ТРЕНУТНО НАЈПОПУЛАРНИЈИ ГЛУМАЦ, А ЕВО КАКО ЈЕ НЕКАД ИЗГЛЕДАО: Средио је нос, смањио је уши и променио облик вилице

Foto: Profimedia

Осим Леди Гаге, за коју кажу да је маестрално одиграла улогу Патриције Ређани, у филму је велику пажњу привукао и Адам Драјвер. Глумац који је свету постао познат 2012. године када се појавио у телевизијској серији "Гирлс".

Foto: Profimedia

 

И док је већина глумаца знала да жели да буду пред камерама и апсолутно ништа друго осим тога, Адамов животни пут био је прилично посебан.

Наиме, Адам је требало да се придружи америчким маринцима, али пре него што су га послали у Ирак, сломио је грудну кост за време вежби, због чега му је одлазак био отказан до даљњег.

Тада се догодио потпуни преокрет, па је почео да се бави глумом. За време студирања у Њујорку упознао је своју садашњу супругу Жоан Такер, са којом је у браку од 2013. године.

Оно што се често спомиње уз Драјверово име јесте и његов изглед, тачније специфичне црте лица и његова несвакидашња привлачност.

Foto: Profimedia

 

- Много пута су ми рекли да имам необично лице. Али, моје лице је моје лице. Имао сам живот и пре глуме и тада су ми већ људи свашта говорили о лицу - рекао је у једном интервјуу глумац.

Иако носи титулу мушкарца неконвенционалне лепоте, многи сматрају да је кроз године свој изглед променио. Тако на друштвеним мрежама корисници пишу да је смањио уши, ситно дорадио нос и вилицу.

(Блиц жена)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)