ДАНИЈЕЛА МАРТИНОВИЋ ПРОГОВОРИЛА О РАСКИДУ СА ГРАШОМ: Спремна на нови почетак у педесетој

Novosti online

29. 11. 2021. у 19:25

- НЕ можете избећи тренутак који је неизбежан - најновији је цитат Данијеле Мартиновић, хрватске музичке звезде за коју је двадесетшестогодишња емотивна везе са Петром Грашом лепа прошлост, те с пуно оптимизма гледа у будућност, спремна на нови почетак у педесетој.

ДАНИЈЕЛА МАРТИНОВИЋ ПРОГОВОРИЛА О РАСКИДУ СА ГРАШОМ: Спремна на нови почетак у педесетој

Foto: Printskrin Instagram/danijelamartinovicofficial

У ексклузивној исповести за хрватску “Глорију”, сплитска певачица први пут је отворено говорила о свом љубавном животу и открила како се носи са свим што се последњих месеци догађало у њеном животу.

 - Људи најчешће очекују драматичну причу јер је неписано правило да се везе завршавају драматично. Али када је уз тебе особа коју поштујеш и цениш, онда је разлаз још несхватљивији. Но, истина је да се свако развија сопственим темпом. Догоди се да неке ствари, које су нам биле битне, с временом постану готово небитне, што и нас саме збуњује, а почну да нам заокупљују и радују неке друге, за које нисмо ни слутили да би могле да постану епицентар нашег живота. Када се то догоди у вези, најпоштеније и најискреније је да свако настави да се развија у свом ритму и у свом смеру. Ако се одлука донесе у правом тренутку, обострано поштовање и захвалност остају.

Мислим да је најгоре и најопасније остати у вези због страха или обавезе. Тада се везе завршавају с горким укусом у устима. Неопходно је слушати свој унутрашњи глас јер тада нема лошег сценарија ни за кога. У дубинама је мир који је увек присутан без обзира шта се на површини догађа, а та дубина заједничка је свима и она пуно боље од нас самих зна шта је најбоље за све. Када с овом временском дистанцом погледам преко рамена у своју прошлост, јасно видим да су ми све најтеже ситуације отвориле невероватно лепе смерове, о којим ни у лудилу ни у сну нисам маштала – испричала је Данијела за хрватски магазин.

На питање да ли је спремна да јој тренутни мир узбурка бура љубави, хрватска музичка звезда је одговорила:

- Живот је невероватан, пун изненађења, а љубав му је везивно ткиво па како би онда могло да се живи без љубави? Ја је непрестано видим и осећам.

Подсетимо, Петар Грашо је недуго након раскида обелоданио да је у вези са значајно млађом Ханом Хуљић, ћерком музичара и композитора Тончија Хуљића.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)