ПОГРЕШИЛИ СУ ДИЈАГНОЗУ И ИМАЛА САМ КРВАРЕЊЕ НА МОЗГУ: Шокантна исповест Рускиње која је испрозивала Милоша Биковића

Новости онлајн

29. 11. 2021. у 13:27

АРИНА Волошина је 24-годишња руска шампионка у балским плесовима, бивша девојка Милоша Биковића, која је у августу 2021. објавила разлоге због којих је раскинула везу са српским глумцем.

ПОГРЕШИЛИ СУ ДИЈАГНОЗУ И ИМАЛА САМ КРВАРЕЊЕ НА МОЗГУ: Шокантна исповест Рускиње која је испрозивала Милоша Биковића

Фото: Д. Миловановић/Инстаграм

Арина је 1. августа на свом Инстаграм блогу објавила скандалозну изјаву о раскиду и оптужила глумца за себичност и недостатак хуманости.

Сада је на Инстаграму открила и да је раније ове године имала крварење на мозгу због чега је морала да престане да се бави плесом.

- У априлу ове године имала сам крварење у једном делу мозга, које је пратила несносна главобоља, лоша координација и вртоглавица - написала је Волошина и наставила:

- Првобитна дијагноза је била погрешна, баш као и терапија коју су ми преписали. Покушала сам да живим нормалним животом и да се навикавам на симптоме - држала сам часове, тренирала, радила. Сада је главна препорука лекара да се избегне нови проблем у будућности, да се настави с праћењем, након чега ћу се вратити нормалном животу. Наравно, не онако како бих ја желела - нећу ићи на такмичења и имати интензивне тренинге, али ћу се бавити плесом.

Арина је додала да је научила животну лекцију и да је захвална.

Арина је у августу ове године објавила Инстаграм пост о Милошу Биковићу, с којим је била у вези, у ком је изнела следеће:

- Око годину дана нисам живела свој живот, пошто сам била у вези с Милошем Биковићем. Морала сам да размишљам о свом имиџу, угледу (што му је најважније, али, нажалост, слика на екрану не одговара стварности, посебно је застрашујуће када човек помене Бога на сваком кораку). Имала сам последњу наду да у њему има нечег људског. Али, 31. јула све је потпуно распршено. Човек се понашао веома грубо - написала је Арина.

- У почетку, када се појавила информација да смо заједно, одмах сам предложила да кажем да немам ништа с њим - наставила је и додала да јој је Биковић тада рекао да се неће више скривати, ако су медији већ схватили да су заједно.

- Ипак, када се све сазнало, променио се према мени, удаљио се, охладио, а ја сам слушала све што ми говори - тврди ова Рускиња.

- Када се то догодило, његова реакција, понашање и однос према мени су посебна прича. Само немој да реагујеш. Не одговарај и не бриши. Урадила сам управо то. Слушала сам све што ми је рекао. Данас му нисам девојка, па ми је лакше да говорим о ситуацији, тако да више нема нагађања и питања - објаснила је Арина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)