ТАЊА И ДРАШКО ПОЧИЊУ ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ? Душан им упућује језиве претње, али одлучили су да се боре

Novosti online

29. 11. 2021. у 13:20

ГРАДОНАЧЕЛНИК Бањалуке Драшко Станивуковић изнајмио је стан у Бањалуци у који ће се, након Нове године, доселити и певачица Тања Савић са својим синовима.

ТАЊА И ДРАШКО ПОЧИЊУ ЗАЈЕДНИЧКИ ЖИВОТ? Душан им упућује језиве претње, али одлучили су да се боре

Фото: Инстаграм/draskostanivukovic/tanja_savic_private

Они су, наводно, одлучили да отпочну заједнички живот и не дозвољавају да им било шта поремети планове.

– Драшко и Тања су доста разговарали. Од када се сазнало за њих у великом су проблему, поготово градоначелник коме не иде у прилог да се сваки дан жута штампа бави њиме и његовим љубавним животом. Његова породица никако не подржава везу са Тањом, па су чак хтели и да се растану, али су схватили да треба да се боре јер је љубав јача од свега. Пошто им Душан упућује језиве претње, Драшко је рекао Тањи да жели да му буде ближе и да ће је он заштитити, па је предложио да се са децом пресели у Босну. Она се нећкала и то само због синова, јер би требало да промене и школу и да се навикну на нове другаре, а самим тим добили би и ново окружење - рекао је добро обавештен извор.

- Рекла му је да мора да прича са децом, па тек онда да донесе одлуку. Међутим, после неколико дана саопштила му је да пристаје да се пресели у Бањалуку. Драшко је био пресрећан, одмах је нашао стан и одмах јој је послао слике и снимке. Договорили су се да после Нове године оде са децом код њега. Стан је баш велики, има три спаваће собе, тако да ће имати простора за све, а вероватно ће и Драшко већи део времена проводити са Тањом и децом. Он жели да буде сигуран и да Тању заштити максимално, а како је послом везан за Бањалуку, најбоља опција је Тањино пресељење.

– Душан ће да полуди кад буде чуо да се Тања са децом сели код Драшка, али им неће моћи ништа, биће заштићени тамо као бели медведи – закључио је извор.

(Стар)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)