НЕ ЧИТАМ ВЕСТИ О СЕБИ, ТО ВОДИ У ЛУДИЛО! Милан Калинић отворио душу - проговорио и о супрузи Сандри

Новости онлајн

29. 11. 2021. у 10:25

МИЛАН Калинић глуми, игра подједнако и у позоришту и на телевизији, увек нас насмеје кад ни њему вероватно није до тога, вредно тренира, приватни живот чува у срцу, а у међувремену буде и Фреди Меркјури.

НЕ ЧИТАМ ВЕСТИ О СЕБИ, ТО ВОДИ У ЛУДИЛО! Милан Калинић отворио душу - проговорио и о супрузи Сандри

Фото: Ataimages

Током карантина глумац је направио своју верзију спота за песму "I want to break free", а за камеру Курир телевизије открио је како је дошао на ову идеју.

- Овде се догодила изолација. Не помажем толико по кући, ово је била само шала, ко је гледао спот за ову песму зна о чему се ради. Ја нисам толико активан на Инстаграму, али током изолације сам баш појачао активност. Друштвене мреже, интернет, вести сам избацио из употребе последња два месеца. Ослободио сам се отрова и стреса, то је један врло лековити потез. Вести о себи никада нисам читао, то може човека само у лудило да одведе. Евентуално спортске вести читам - испричао је Калинић гостујући у Јутарњем програму Курир телевизије

Глумац је недавно напунио 49 година, а за његову фит линију каже да је поред теретане задужена и здрава психа.

- Теретана је заслужна за то што сам и у 49. години у солидној форми. Имам коректну линију, реално причам. Поред теретане заслужан је и начин живота, генетика и глава. Ако си у глави дете, ако не убијеш то дете у себи, онда ће живот да ти буде лепши. Ја сам у суштини дете, и дај Боже да то дете у мени никада не нестане. Моја жена изгледа феноменално, код ње је много више генетика него код мене и плус на то тренира. Не могу да кажем да се такмичимо ко боље изгледа, инспиришемо се међусобно. Мало је ружно да човек не води рачуна о себи, кад моја жена изгледа врхунски, није у реду да има неког трбоњу поред себе - рекао је Калинић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)