БЕКУТИН СИН СЕ ОПРОСТИО ОД МРКЕ: "За мене и моју децу био отац и деда, хвала што си дошао у наше животе"

Новости онлајн

29. 11. 2021. у 07:38

ПОЛИТИЧАР и народни посланик Милутин Мркоњић преминуо је у суботу 27. новембра у 79. години.

БЕКУТИН СИН СЕ ОПРОСТИО ОД МРКЕ: За мене и моју децу био отац и деда, хвала што си дошао у наше животе

Фото: Инстаграм/anabekuta1

Последњу деценију његовог живота обележила је љубав са певачицом народне музике Аном Бекутом, која је до последњег тренутка била уз њега. Анин син Игор Полић опростио се од мајчиног дугогодишњег партнера емотивним речима:

- Није смело овако, добри мој Милутине. Једној громади лавовског срца лекари да приступе као да гасе малу свећу. А немају појма какво си светло у нашим животима био, и увек ћеш остати, да осветљаваш исправан пут, онај на ком се човек смеје, верује у боље сутра, радује туђој срећи и жели само добро, живи сваки дан као да је последњи, али само тако да не угрози друге него да им остави најлепше слике за памћење, онда кад дође време да се филм одмотава. Радио си коридоре за земљу, а из свог срца извео коридоре љубави за све нас - написао је Игор и додао:

- За мене и моју децу твоја фигура је била истински појам оца и деде, оног каквог сваки човек може само пожелети. Хвала ти што си такав пркосан, емотиван, велик и непоновљив дошао у живот моје мајке и свих нас. Учинио си нас тиме најбогатије за наших живота, а љубав коју си усадио знам да неће дозволити да постанемо просјаци зоре. Путуј добри мој Милутине, па док се опет не загрлимо, онако јако како само ти умеш - написао је Игор Полић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)