МЛАДИ СУ ГУБИЛИ ЖИВОТ УЗ МОЈ ХИТ 200 НА САТ: Иван Гавриловић открио суморну чињеницу - певао сам им на сахранама

Novosti online

29. 11. 2021. у 00:46

ИВАН Гавриловић испричао је и како су многи млади изгубили своје животе, јер су буквално схватили речи из његове песме „Двеста на сат“.

МЛАДИ СУ ГУБИЛИ ЖИВОТ УЗ МОЈ ХИТ 200 НА САТ: Иван Гавриловић открио суморну чињеницу - певао сам им на сахранама

Фото: Принтскрин

- Никад нисам возио брзо иако певам „Двеста на сат“. То је била метафора за зезање, кад сам то чуо, није ми пало на памет да ће неко буквално да схвати и да вози 200 на сат, а дешавало се безброј пута. Па су ме после прозивали да ја утичем негативно на младе - присетио се Иван, па додао:

- А те морбидне ситуације, ако морам да причам о томе... Једна ситуација из Шведске, кад сам био у Малмеу, јавља ми човек што је држао клуб, каже: „Знаш шта, два момка су погинула уз твоју песму ‘200 на сат’.“ Ваљда су стварно возили двеста на сат у кривину, не могу тачно да се сетим сада. И ја кажем па добро, шта ја сад да радим ту. Био сам збуњен тада, нисам се осећао одговорно. Газда клуба ми каже: „Ајде, молим те, да одржиш говор људима у клубу да не треба да возе брзо.“

И онда, рецимо, правили су годишњицу смрти у Бијељини бајкери, ја сам ишао да певам на годишњицу смрти њиховог другара. Какве су то ситуације, сунце ти.... Они тако одају почаст свом другу, то је неки закон међу бајкерима. И онда је мене један замолио, као, кад дође до оног брејка у песми где ја кажем стоп, он ће да упали мотор у знак поштовања. И он је упалио мотор, дао пун гас насред дискотеке, задимило се све, ја вичем: „Запалиће нас, у п.... м...., гаси, бре!“ Морбидно, али је то њихов омаж, као што неко има неки свој обичај - присетио се Гавриловић.

БОНУС ВИДЕО - БРЕНА КАО ДИ ЏЕЈ: Ево како се певачица проводи са сином и снајком

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)