ХТЕЛИ СУ ДА НАС РАЗДВОЈЕ ЉУДИ С ЈАВНЕ СЦЕНЕ: Драгана Мирковић изнела мало познате детаље из брака са Тонијем!

Novosti online

28. 11. 2021. у 23:41

ДРАГАНА Мирковић данас је једна од највећих домаћих музичких звезди, а певачица је признала да у почетку уопште није хтела да се бави певањем, те да је силом прилика пристала да заплови у музичке воде.

ХТЕЛИ СУ ДА НАС РАЗДВОЈЕ ЉУДИ С ЈАВНЕ СЦЕНЕ: Драгана Мирковић изнела мало познате детаље из брака са Тонијем!

Фото: Инстаграм/Драгана Мирковић

- Не знам колика је случајност или нека моја заслуга, али уопште нисам била за то да се бавим певањем. Као дете су ме сви знали због гласа, обавезно су ме стављали у све приредбе, то је мени било тако оптерећујуће, јер сам била веома стидљива. Мени је то била траума, када сам морала да изађем пред велики број људи, али шта ћу, увек сам морала да испоштујем. Хтела сам да наставим школовање, али су неки људи из Београда чули да нека мала из Касидола зна да пева, нисам могла да их одбијем! Имала сам лепо одрастање, имам дивних успомена и негде сам сигурна да се све догодило онако како је требало - открила је Драгана, па се присетила Предрага Живковића Тозовца, који је започео њену каријеру:

- Покојни Тозовац је на мом првом телевизијском гостовању назвао 'Чудом из Касидола'. То појављивање у 'Фолк паради' је било велика ствар у то време, пред мој наступ ме је Тозовац најавио тако... Можеш да замислиш осећај! Тако је све кренуло.

Фото АТА Имагес

Драгана је открила да јој љубави никад није мањкало, и да је за то највише заслужан њен супруг и њена највећа љубав Тони Бијелић, али пре свега деца, Марко и Мануела.

- Да, слуачајно је све било, бар за мене, за њега је било намерно! Да, и то баш на некој прекретници мог живота, кад сам размишљала шта ћу са собом, ређала сам хитове и коцнерте, али сам осетила неку потребу за породицом и баш кад ми је то требало, кад сам осетила најјачу жељу за тим, појавио се он и, не знам, увек кажем да је то тако требало да буде - открила је Мирковићева.

Додала је уз њега све било лакше, али да није било лако сачувати брак.

Фото: Инстаграм/Драгана Мирковић

- Нисам сретала само добре људе у каријери, било је и оних лошијих, али сам уз њих научила да ме неке ствари не боле тако као некада. Није лако сачувати брак ван јавне сцене, а замисли кад имаш људе који желе да покваре твоју идулу. Било је људи који су хтели да нас разваје, биле су приче, натписи... Али ми смо као једно, немогуће нас је завадити. Имала сам срећу да пронађем особу која је слична мени, поготову нама са естраде - искрена је била фолк звезда у емисији "Премијера Викенд Специјал".

Она се дотакла и његове болести, која је Драгану задесила неспремну. Тони је имао анеуризму, те је хируршка интервенција на мозгу била неизбежна.

- Не знам ни како се знало да је болестан, нисам крила никад од јавности нешто, али ово нисам ја рекла. Нисам давала никакве изјаве, јер сам толико била забринтуа, да сам била у неком стању бунила, а пред њим сам била јака. То је за мени био велики шок, млад човек, нисам могла то да схватим, али на срећу, победили смо све то, сад је све добро - рекла је певачица.

Фото: Инстаграм/Драгана Мирковић

Открила је какав однос имају у браку:

- Ми смо већ 21 годину у браку, али имамо наравно неких ситних несугласица. Он јесте сличан мени, али некад му прекипи моја флегматичност, ја увек кажем: 'Ма пусти, немој...', а он не може да верује да сам увек таква, па ми каже: 'Докле ћеш више да трпиш'. Ја некад пре прећутим, сакријем се и исплачем, него да кажем нешто. Често сам раније плакала, сада доста мање, али увек ме погоди лаж у новинама. Рекла сам Тонију: 'Ако се променим и то ми више не дотиче, то не бих била ја'. Драгана без емоција не може да постоји, увек сам сматрала да није добро чувати све у себи, али морам да признам да сам доста јача неко раније.

Фото: Инстаграм/Драгана Мирковић

БОНУС ВИДЕО - КЕБА ОТКРИО ДА КОРИСТИ ЛАСЕР: Негујем се природним кремама, које сам правим

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)