НАШ "ЋАЛЕ", ШМЕКЕР, ЛЕГЕНДА: Ацо Пејовић се опростио од Милутина Мркоњића - "Одлазиш, али оставио си огроман траг"

Novosti online

28. 11. 2021. у 15:12

МИЛУТИН Мркоњић преминуо је у суботу, 27. новембра, у 80. години, а од њега се у мору јавних личности и певача опростио и Ацо Пејовић.

НАШ ЋАЛЕ, ШМЕКЕР, ЛЕГЕНДА: Ацо Пејовић се опростио од Милутина Мркоњића - Одлазиш, али оставио си огроман траг

Фото: Принтсцреен/ПИНК

Певач је објавио Милутинову црно-белу фотографију и исписао поруку у којој је изнео по чему ће памтити Мркоњића, којег је у објави назвао "ћале".

- Када год сам у животу говорио о Београду и шмекерима, о људима са стилом, помислио сам на њега. Када се говорило о интелектуалцима, способним људима, успешним бизнисменима, његово име је међу првима спомињано. Уживао сам у његовим шалама, широком осмеху, свакој духовитој псовки и родитељским саветима. Наш "Ћале", шмекер, легенда... Одлазиш, али оставио си огроман траг. Што се мене тиче, "Ћале", твоја душа је бесмртна. Одмори се, добри мој - написао је Ацо на свом профилу на Инстаграму. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Милутин Мркоњић био је српски политичар, почасни председник СПС и народни посланик. Почетком новембра примљен је на Клинику за кардио-васкуларну хирургију у Београду, где му је уграђен пејсмејкер. У августу је оперисао срчане залиске новом методом, после чега је био на кућном опоравку. Пре неколико дана стање му се нагло погоршало и битку, нажалост, није издржао. 

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)