ПРЕЛЕПА ЖЕНА, РАЗУМЕМО СЕ БЕЗ РЕЧИ: Овако је покојни Мрка причао о Ани Бекути

Новости онлајн

28. 11. 2021. у 15:09

АНА Бекута изгубила је свог партнера Милутина Мркоњића, који је преминуо у Институту за кардиоваскуларне болести.

ПРЕЛЕПА ЖЕНА, РАЗУМЕМО СЕ БЕЗ РЕЧИ: Овако је покојни Мрка причао о Ани Бекути

Ана Бекута

Певачица је једном приликом истакла да јој су јој у њиховом односу три ствари најбитније, али и у сваком љубавном односу двоје зрелих људи.

- Најбитније су љубав, поштовање и подршка. То нас одржава све ове године - рекла је Бекута својевремено.

Легенда фолк музике о свом изабранику је увек причала у суперлативу, а једном приликом је изјавила да јој је поред сина и унучића, Милутин највећа животна подршка и глас разума.

- Мрка је мој верни пратилац, мој тихи навијач. Било да се ради о концертима, о подршци у вези са исхраном или о било ком другом проблему, он је увек ту. Од када смо заједно, није се ниједном десило да није дошао на мој наступ у Београду - изјавила је певачица недавно.

И Милутин је увек говорио све најлепше о својој изабраници.

- Ана је прелепа жена, сјајан човек, паметно и саосећајно биће, разумемо се без много речи. Савршена је домаћица, кува ко нико, уме да води кућу и брине о свакој ситници. А притом је - звезда. Ничим то не показује нити намеће, а опет се види - рекао је он једном приликом, па се и нашалио на Бекутин рачун:

- Проблем је што Ана неће да води љубав често (смех), неће да пева ни по кући, ни у купатилу, у колима неће да пушта њене касете, ма нигде! Онда ја слушам мог миљеника Џеја, Мишу Ковача, Брену... Е зато идем на њене наступе, да је чујем како пева! Шта је проблем? Не јурим ни друге жене. Ана је ту у праву: још нисам у довољно доброј форми да бих могао да их јурим. Надам се да ћу бити још лепши ако скинем још десет килограма, па могу да пробам...

Пре годину дана, 2020. године, Ана је за медије открила да су се љубавну причу започели на Дан заљубљених 2012. године.

- Милутин и ја смо се 14. фебруара први пут пољубили на једном концерту - открила је тада Ана.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)