АНА БЕКУТА ПОСВЕТИЛА ПЕСМУ МРКИ: "Кад си са мном ту за јуче, сада и заувек остани мени лек"

Новости онлајн

28. 11. 2021. у 09:04

СРПСКИ политичар и народни посланик Милутин Мркоњић преминуо је у Београду у 79. години, а последњу деценију његовог живота обележила је љубав са певачицом народне музике Аном Бекутом.

АНА БЕКУТА ПОСВЕТИЛА ПЕСМУ МРКИ: Кад си са мном ту за јуче, сада и заувек остани мени лек

Фото: Инстаграм

Она је до последњег тренутка била уз њега, а једну од својих песама посветила управо вољеном Мрки. Речи песме до танчина говоре колико је њихова љубав заправо била јака.

У питању је нумера "Хвала љубави", коју је певачица снимила 2013. године, пише Блиц.

- Ниче цвет из камена не беше му намера и једна љубав незнаног порекла у срцима се ни откуд затекла. Од сто чуда чуднија од сто зора мудрија, те ноћи с тобом покварила ми сан па од тада и ноћ је мени дан - пева Ана у строфи.

- За овај осмех од ујутру, за руку на рамену, љубави до неба ти хвала, за овај ветар у кораку и лет на облаку. Кад си са мном ту за јуче, сада и заувек остани мени лек и никада ме не хлади. С тобом горим без кремена, ти си мој вечни жар. Хвала љубави што више нисам жива ствар. Крену река мору свом направила успут лом ко ова љубав све пред собом руши и излила се свуд по мојој души - ређају се даље речи песме коју је Бекута посветила својој највећој љубави Милутину Мркоњићу.

Да подсетимо, српски политичар, почасни председник СПС и народни посланик Милутин Мркоњић преминуо је јуче у Београду у Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње". Мркоњић се у овој здравственој установи налазио од почетка новембра, када му је и уграђен пејсмејкер.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)