ОВДЕ ЈЕ МИЛУТИН МРКОЊИЋ ЖИВЕО СА АНОМ: Пентхаус у срцу Врачара, комшије су о њима имале само речи хвале (ВИДЕО)

Novosti online

28. 11. 2021. у 00:37

МИЛУТИН Мркоњић преминуо је у 79. години у Београду у Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње", где су се лекари данима борили за његов живот.

ОВДЕ ЈЕ МИЛУТИН МРКОЊИЋ ЖИВЕО СА АНОМ: Пентхаус у срцу Врачара, комшије су о њима имале само речи хвале (ВИДЕО)

Фото: Инстаграм

До последњег дана био је у великој љубави са певачицом Аном Бекутом, са којом је живео у великом стану у срцу Врачара. У њиховом стану преовладавају зелени тонови када је реч о намештају, а колико је певачица педантна говори чињеница да све држи на свом месту, а да је у кухињи све сређено цакум-пакум. Занимљиво је да у једном делу стана има свој кутак где се налази велики број награда, али и шминкерница где се музичка уметница спрема када одлази на неке догађаје.

Милутин је у једном делу стана имао фотељу у којој је само он седео, поред се налази сточић где је одложено неколико даљинских управљача, а испред њега ТВ.

Читав простор одише шармом, а свуда се могу видети заједничке фотографије, а ту се негде налазе и ордени које је Мрка за живота добио. Пространа тераса са нестварним погледом је права оаза у којој се певачица одмара и пуни батерије.

Када је реч о њиховом комшилуку, о Ани Бекути и Милутину Мркоњићу имали су одувек само речи хвале, али и истицали да је певачица јако водила рачуна о свом партнеру, те да је умела и да му подвикне када је не би слушао.

Фото: Инстаграм

Овако су пре неколико месеци говорили о њима за медије:

- Ана и Мрка су сјајне комшије, они су толико пријатни, никада нису прошли да се са осмехом не јаве, он се често и шали, добаци понеку доскочицу. Међутим, њега последњих месеци баш слабо виђам, знам да је имао неки здравствени проблем, од тада ретко излази, а не да му ни Ана, иначе би он и те како шетао и шврћкао се. Често, ма скоро сваки дан, чујем кад Ана виче на њега, као да има мало дете, некад уме да буде баш грлата. Скоро је викала на њега, јер је она ваљда имала снимање на Звездама Гранда и цео дан била тамо. Он је то искористио да мало изађе из стана, отишао је у неки ресторан. Кад се вратила кући, зграда је трештала од њене вике. Боји се жена да не закачи корону негде, слаб му је имунитет, и не може да му докаже да мора да се чува. Слатка је, она се након тога у лифту извињавала ако је била бучна - рекла је недавно Анина комшиница и додала:

- Ана је као комшиница природна и нормална жена, не глуми звезду и стварно је сви воле и њу и Мрку, они су као пар супер, само ето, Ана сада покушава да изађе на крај са Милутином, јер се баш боји за његово здравље, а он је као и многи мушкарци, недоказан – изјавила је комшиница за "Стар".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)