ЕСТРАДА СЕ ОПРАШТА ОД МИЛУТИНА МРКОЊИЋА: "Толико је смеха било уз тебе и Ану, пример љубави"

Novosti online

27. 11. 2021. у 22:38

ПОЛИТИЧАР Милутин Мркоњић преминуо је након борбе са опаком болешћу у 79. години живота. Он је последњу деценију живота провео са певачицом Аном Бекутом, а познато је да је воле друштво и да је друштво волело њега, па су се тако сада бројне јавне личности опростиле од Мрке.

ЕСТРАДА СЕ ОПРАШТА ОД МИЛУТИНА МРКОЊИЋА: Толико је смеха било уз тебе и Ану, пример љубави

Фото: Н. Фифић

Певачица Снежана Ђуришић огласила се и изјавила саучешће

- Још једна тужна вест! Било је познато колико је волео музику, какав ведар дух је имао и то су особине по којима ћемо га памтити сви ми који смо га познавали. Моје најискреније саучесће породици, Ани, пријатељима и колегама и нека му је лака земија.

Певачица Славица Ћуктераш опростила се од Мрке на свом Инстаграм налогу:

- Не могу да верујем да си отишао. Толико смеха је било уз тебе и Ану, пример љубави, да просто не могу да верујем. Почивај у миру и искрено саучешће породици - написала је Славица, а преноси "Блиц".

Певачица Ана Севић поделила је потресну поруку на свом Инстаграм профилу:

- Немогуће је поставити слику на којој нисте заједно, овако ћемо вас памтити. Драги, чика Мрка, човек препун позитивне енергије. Увек ћемо вас се сећати са осмехом на лицу. Почивајте у миру, поручила је она.

Певачицу Милуцу Тодоровић такође је погодила вест о Мркиној смрти, те се огласила.

- Нећу стављати црно-белу слику, јер си био највеселији човек кога сам познавала. Мрле мој, путуј са анђелима, био си пун љубави. Воли те твоја Милица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)