МУКЕ БРАЈАНА АДАМСА: Музичар два пута за месец дана позитиван на корону

Танјуг

27. 11. 2021. у 22:11

МУЗИЧАР Брајан Адамс је открио да је позитиван на ковид-19, други пут за месец дана, а амерички епидемиолог Ентони Фаучи наводи да је могуће да се код њега вирус задржао у организму.

МУКЕ БРАЈАНА АДАМСА: Музичар два пута за месец дана позитиван на корону

Фото Танјуг/АП

Адамс је допутовао у четвртак у Милано да би представио календар Пирели за 2022. који је фотографисао, где је тестиран по доласку на милански аеродром Малпенса, преноси ЦНН.

Канадски рок певач је открио да је позитиван на корона вирус у објави на Инстаграму која је укључивала његову фотографију у соби након што је тестиран, а затим како седи у колима хитне помоћи, која су га одвезла на поузданији ПЦР тест.

У октобру, Адамс је морао да одустане од наступа на свечаности поводом увођења у Кућу славних рокенрола, након што је утврђено да је позитиван на корона вирус.

Његов портпарол је тада рекао да је Адамс "потпуно вакцинисан и да уопште нема симптоме".

Водећи амерички епидемиолог Ентони Фаучи је у петак за ЦНН изјавио да, иако не жели да спекулише о Адамсовом случају, „може бити да он и даље има вирус у себи и да је због тога био позитиван пошто се његов организам није ослободио вируса."

- Утврдили смо да када се људи са ослабљеним имунитетом заразе, може да се деси да им се вирус задржи - рекао је Фаучи.

Он је напоменуо да не зна ништа о здравственом стању познатог музичара, и да заиста нерадо даје било какав коментар о томе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ИЗМЕЂУ МЕМШЕ И САКАЛЕ, ИЗМЕЂУ КЛАСИКЕ И МОДЕРНОГ: Добро познати ланац који гарантује угодан одмор и добру услугу