ЗОРИЦА БРУНЦЛИК ИЗНЕНАДИЛА ИЗЈАВОМ: "У Нову годину улазим гола, не носим црвене гаћице"

Novosti online

27. 11. 2021. у 16:14

ПЕВАЧИЦА Зорица Брунцлик, која ужива у дугогодишњем браку са Мирољубом Аранђеловићем Кемишем, ретко говори о интими, а сада је на изненађење многих проговорила о детаљима из спаваће собе.

ЗОРИЦА БРУНЦЛИК ИЗНЕНАДИЛА ИЗЈАВОМ: У Нову годину улазим гола, не носим црвене гаћице

Фото ATA Images

Најпре је испричала да јој супруг уопште није досадио током пандемије корона вируса и да су нон-стоп уживали заједно.

- Напокон смо били заједно, стварно смо свашта радили што раде двоје. У паузама тог што смо радили, били смо мало и у студију, на путовања нисмо ишли заједно већ две године јер смо ризична група - рекла је за Курир фолк звезда.

Ипак, све је оставила без текста када је открила да у новогодишњој ноћи неће носити црвени веш.

- Сујеверна јесам, али у Нову годину обично улазим гола! Не знам шта је ту смешно, ја се уопште не смејем. Гола сам! Упутство за употребу, када се угасе камере - истакла је Брунцликова.

Зорици, која је већ деценијама специфична по боји косе, каже да јој у последње време веома смета и фарбање, али да би била луда када би променила боју.

- Мој фризер кад дође да ме фарба, понесе и пиџаму. То траје четири, пет сати. Ја онда изгубим живце, па онда правимо паузе, где он мене анимира на неки други начин, па каже да морамо да завршимо фарбање, јер ја не смем да га обрукам. То је његов образ, јер је моја глава - његов трофеј. Боју косе не бих променила, јер победнички тим не треба мењати, то само лудаци раде - убеђена је Зорица.

О сујети на естради и љубомори неких колегиница на њу и не размишља.

- Не бавим се другима, искључиво се бавим собом и оним што ми прија, а то је врх каријере, кад достигнете то да вас баш брига шта други раде. Калкулације немам, само с Кемишем калкулишем како да од њега добијем кредитну картицу, која није само златна - истакла је певачица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)