ТОПАЛКО ПРОГОВОРИО О ЋЕРКИ И ЗЕТУ: "Бићу најбољи деда на свету, Драган више личи на мене него Хелена"

Novosti online

26. 11. 2021. у 21:28

ПЕВАЧ Милан Топаловић Топалко проговорио је о ћерки Хелени и зету Драгану Алексићу, ког његова наследница "крије" у јавности.

ТОПАЛКО ПРОГОВОРИО О ЋЕРКИ И ЗЕТУ: Бићу најбољи деда на свету, Драган више личи на мене него Хелена

Фото: Јутјуб/Принтскрин

Милан је истакао да Хелена није у другом стању, али када добије унуче, да ће он бити најбољи деда. Он је рекао да зета воли и да уколико се његова наследница разведе, он ће остати у котакту са Драганом.

- То ја не знам, то је Божја воља, ако сте мислили да је трудна, није трудна. Бићу најбољи деда на свету, био сам добар тата, деда ћу бити још бољи - рекао је Топалко.

- Гага стварно волим, он је човек који је по особинама, као да сам га ја направио, више личи него Хелена. Наравно да ћу га волети, она сутра са њим, не дај Боже, да нема неки однос, он ће са мном имати, јер га гледам као човека, не само као супруга моје ћерке - објаснио је певач, а затим открио да је зета на време упозорио на ћеркине "мане".

- Ја сам њему лепо рекао на почетку кад су се упознали: "Гаго, она у кући не зна да спрема ништа, да не буде да ти нисам рекао, питу и те ствари можеш само у пекари да купиш, она то не ради", међуим, она ме је демантовала после месец дана. Снимила је како је развила и направила питу. Звала је бабу на селу да јој она објасни преко телефона, нисам могао да верујем. Мени је драго због тога - рекао је он.

- Исплакао сам се седам дана пре него што су се они венчали, на време, да не кврим венчање, али то је јако лепо, један срећан тренутак у ком ја једноставно не могу да верујем да се то дешава - рекао је певач који, као и његове колег, због пандемије не ради као раније, па смо га питали да ли се Елена нуди да му помогне финансијски.

- Не дај Боже да дођем у ситуацију да дођем да тражим од ћерке паре, вратио бих се пољопривреди. Не знам, мени је то тако непријатно, она зна какав сам ја, не бих прихватио то. Она је већ другачија, она би сигурно рекла да јој треба (смех) - закључио је Топалко.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)