СУПРУГА СЕ ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА ОПРОСТИЛА ОД ПЕВАЧА: Пола мене оде с тобом, пола оста с Лејлом и Уном - одмарај се, а у мени и даље живиш

Novosti online

26. 11. 2021. у 21:00

ПОСЛЕ смрти бившег учесника "Звезда Гранда" Јасмина Хасића, који је изгубио је битку за живот у 37. години, огласила се његова супруга Јасмина потресним речима.

СУПРУГА СЕ ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА ОПРОСТИЛА ОД ПЕВАЧА: Пола мене оде с тобом, пола оста с Лејлом и Уном - одмарај се, а у мени и даље живиш

Фото: Принтскрин "Звезде Гранда"

- Пола мене данас оде с тобом. Пола оста с Лејлом и Уном. За 16 додина и 9 месеци заједничког живота, прошли смо нечијих пет, немам за чим жалити, немам рећи да сам нешто желела, а ниси ми омогућио, нема те подршке коју ми ниси пружио, нема онога за шта ниси стао на моју страну... И кад нисам била управу, рекао би: "Не дирајте ми Јацу". Нема заграљаја као што је твој. И ни за чим не жалим по питању тебе и себе. Све смо испунили. Жалим само што наше цурице немају и никад више неће имати бабу свог. Али дан проћи неће, као, што ти јуче обећа, да им не причам о теби и чувам сећање на тебе. Кратко је трајало њима. Али су најбоље имале. Крњаво је и увек ће бити. Али знај да не постојиш само фиизички. Волећу те док постојим! Поносна је твоја Јаца на тебе. Дела твоја говоре о теби! Одмарај се, а у мени и даље живиш! - написала је Јасмина.

Она се огласила и после супругове сахране.

- Данашњи број присутних показује твоју вредност. Хала Вам свима, који сте били физички присутни и који сте били и јесте уз нас. Дела само носимо, а твоја су очито голема, а ја ћу те у срцу и души носити за живота. Нико и никад место заузети не може. Јер срце је тебе пуно! Хвала ти за све најлепше године - објавила је Јасмина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)