ШАМПИОН СЕ ЗНА Вера Матовић поручила Нади Топчагић: "Победила сам у певању на Радио Београду"

Novosti online

17. 11. 2021. у 22:09

ВЕРБАЛНИ сукоб између две легенде народне музике, Наде Топчагић и Вере Матовић, настао је због песама објављених пре неколико деценија које су доживеле изненадну славу у текућој години.

ШАМПИОН СЕ ЗНА Вера Матовић поручила Нади Топчагић: Победила сам у певању на Радио Београду

Фото: П. Милошевић

Подсећања ради, Надин хит "Јутро је" (1990) чуо се чак и на Фестивалу у Санрему захваљујући шведском фудбалеру Златану Ибрахимовићу, док је Вериној нумери "Мики, Милане" (2009) нову популарност донела млађа генерација посредством друштвене мреже ТикТок.

Када је Матовићева у једном интервјуу истакла да је њена песма тренутно већи хит од нумере Топчагићеве, огласио се и Надин супруг Златко Ђорђевић који је Вери поручио да је "луда".

Ипак, приликом последњег телевизијског гостовања Матовићева је истакла да су наводно све "закували новинари", те да то нису биле њене речи, али је неколико момената потом уследила нова "отровна стрелица" на рачун колегинице.

- Ја то нисам изјавила. После сам се извињавала и Нади и Злаји. Он је рекао да сам луда јер мислим да је "Мики, Милане" популарнија. Мене је новинар питао шта ја мислим о томе што је тренутно моја песма популарнија од "Јутро је", на шта сам ја рекла: "То су твоје речи", а на крају је уписано као да су то моје речи - испричала је певачица за "Гранд".

- Злаја је реаговао, а Нада мислим да не би јер она ипак размишља о свему томе. Злаја можда није размишљао. Ја никад никог нисам потценила или коментарисала да сам популарнија. Па, 80-их година је на Радио Београду било такмичење певача и у једној ноћи смо у конкуренцији биле Нада и ја. Слушаоци су гласали и не знам сад да ли да кажем кога су изгласали за победника! (смех)

На констатацију водитељке да је то била управо Вера, Матовићева је уз осмех додала: "Па, добро!".

БОНУС ВИДЕО: КАКО ПРОВЕРИТИ РАДНИ СТАЖ: Јелица Тимотијевић из ПИО фонда у новој епизоди Фт1П

  


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ВУЧИЋ: Ја се не борим ни за Путина, ни за Бајдена, већ за своју земљу

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је данас да се он не бори ни за Владимира Путина, ни за Џозефа Бајдена, већ за грађане Србије и државу Србију, и да га не интересује шта имају да му поруче страни лидери, већ да гледа да у овим тренуцима Србија не буде на њиховом удару.

28. 09. 2022. у 13:20

Коментари (0)

И ДАЉЕ ЈЕ ВРЕМЕ ЗА МОРЕ: Vogue Hotel у Бодруму је у сваком смислу одличан избор и у њему ће уживати цела породица