ОВАКО СУ ИЗГЛЕДАЛИ МАРИНА И ФУТА У МЛАДОСТИ: Испливала фотографија из породичног албума славног брачног пара (ФОТО)

Новости онлајн

30. 10. 2021. у 12:19

МАРИНА Туцаковић, текстописац највећих хитова, преминула је 19. септембра после дуге борбе са тешком болешћу.

ОВАКО СУ ИЗГЛЕДАЛИ МАРИНА И ФУТА У МЛАДОСТИ: Испливала фотографија из породичног албума славног брачног пара (ФОТО)

Foto: Printskrin Youtube/К1 телевизија

Због њеног одласка неутешни су остали супруг Александар Фута Радуловић и син Милан Лаћа Радуловић, али и бројни сарадници и колеге које је винула у звездано небо.

Фута јој је читавог живота био велика подршка у свему што ради, а на Инстаграм страници која негује и чува од заборава значајна имена нашег јавног света појавила се фотографија из младости чувене кантауторке и њеног партнера. 

Наиме, на поменутој фотографији, Марина љуби Футу у образ, а он је раширио осмех од увета до увета. Ова објава је само једна у низу и показује да су њих двоје имали складан брак пун поверења, поштовања и толеранције.

Марина Туцаковић, текстописац највећих хитова, преминула је 19. септембра после дуге борбе са тешком болешћу.

Због њеног одласка неутешни су остали супруг Александар Фута Радуловић и син Милан Лаћа Радуловић, али и бројни сарадници и колеге које је винула у звездано небо.

Туцаковићева је са Александром добила сина Милоша и Милана, а њен старији син је преминуо 2008. године, а губитак наследника, Марина је тешко поднела. Неколико година касније, она је смогла снаге и написала чувену песму "Мишо мој" коју је отпевала Ана Николић, а посветила ју је свом преминулом сину. 

Подсетимо, јуче је одржан четрдесетодневни помен на Новом гробљу ком су присуствовали Маринин супруг Александар, син Милан, кума Маријана, али и Јелена и Жика из групе "Зана", Горан Стојићевић Карамела.

(АЛО)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Синан Сакић преминуо је пре три године, памтићемо га заувек

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)