ТОРТОП ГОДИНУ ДАНА У ЗАТВОРУ: Турски продуцент осуђен због пребијања српске манекенке Тање Ђукић

В. Н.

28. 10. 2021. у 19:49

ТУРСКИ продуцент Чагри Тортоп (46) осуђен је на годину дана затвора због пребијања српске манекенке Тање Ђукић (26) у јуну 2019. у Истанбулу. Било му је првобитно запрећено од две до седам година затвора, али је суд одлучио да га осуди на казну мању и од минимума.

ТОРТОП ГОДИНУ ДАНА У ЗАТВОРУ: Турски продуцент осуђен због пребијања српске манекенке Тање Ђукић

Тања Ђукић и Чагриј Тортоп / Фото "Фејсбук"

- Моји адвокати и ја ћемо се борити да добије већу казну, најмање три године - каже манекенка. - Он сад на све начине покушава да избегне затвор, жели да идемо на помирење, али ја на то нећу да пристанем.

Тортоп се терети да је употребом силе, претње или обмане лишио слободе девојку. Турски медији преносе да је вештачењем телефона продуцента установљено да кобног дана није позвао Хитну помоћ, иако је тврдио супротно. Чагриј је тврдио да Тања има поремећај личности. Како је манекенка раније испричала, тадашњи дечко ју је толико тукао да јој је крв шикљала из носа, уста и уха.

Ђукићева је са продуцентом из Турске била у вези две године, а упознали су се после њеног пресељења у Истанбул, где је дошла преко модне агенције за коју је радила.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)