МИЛАН ПОПОВИЋ ОТКРИО СВЕ: Северина вештака уцењивала с*ксом и застрашивала га!

Novosti online

28. 10. 2021. у 11:42

МИЛАН Поповић је наставио своју исповест о сукобу са Северином и коментарисао је наводе да је утицала на вештаке у њиховом судском поступку за старатељство над дететом.

МИЛАН ПОПОВИЋ ОТКРИО СВЕ: Северина вештака уцењивала с*ксом и застрашивала га!

Foto: Printskrin

- Пријавила ме за тај интервју, пријавила ме за насиље у породици и за то што је наша веза трајала три месеца. То је оно што говори да сам насилник, то је пример апсурда, за шта се она сматра жртвом насиља у породици. Зато што сам рекао да је веза кратко трајала - говорио је Поповић.

На насловној страни "Национала" својевремено је изашао документ који доказује да је притискала, да је под притиском био психијатар, и са једне и са друге стране - рекла је водитељка.
- То је опет шта би било да није изашло на насловној страни. Потврдио бих прво што сте рекли. Мислио сам да јавност и медији немају утицај на правосуђе. После последње одлуке сплитског суда моје мишљење се драстично променило. Морам да раскринкам неистине које су биле објављене од стране Северине и њеног ПР тима. То су неистине, човек кад их слуша запита се да ли може дете да се да таквом човеку као што мајка детета говори да јесте. Било је прича да смо моји пријатељи и ја покушавали да утичемо на вештаке, истина је другачија. Северина је утицала на вештаке. Зашто би се Северина са вештаком док пише извештај налазила у парку, у Максимиру, ван радног времена, и на суду је рекла да му је нудила торбу са доказима да се тата дерао на дете. Какви докази треба да буду да је тата викао на дете? Можете да замислите шта је било у торби. Вештак је тражио изузеће и повукао се из тога - објаснио је Поповић.
"Национал" пише да је починила секс уцену и застрашивање психијатра?
- Нисам покушавао да ступим у контакт са вештаком, нисам тражио од пријатеља и утицајних људи из Хрватске. Више је него чињеница да је Северина та која је покушала да утиче на вештаке, ако је истина што Национал пише, најгорим мафијашким методама, уцењивала, слала поруке да ће да објави детаље о тој његовој вези са неком другом особом. Психијатар је иначе ожењен човек, има и децу - рекао је Поповић.
Милан Поповић даље каже колико је Северина утицајна:
- Не могу да коментаришем ко њу штити, али има пријатеље у медијима. Њена пријатељица је власник медија, а муж те жене је шеф криминалистичке полиције. Мене ти медији не зову. Дао сам вам пример шта Северина мисли да је насиље у породици, то што сам ја рекао да смо кратко у вези. Утицај медија и јавности је и на политичаре, а не мислим да је Пленковић штити. Министар је покренуо истрагу због интервјуа. Он се у ствари боји да та иста Северина може да утиче на његову популарност. Жена која је радила интервју са Северином је свог болесног сина дала оцу. Ето, то су такве мајке.
Избио је скандал у школи у коју иде Северинин и Миланов син:
- Она је у сукобу са свима, а не само са директорком. Директорка је изузетно професионална жена која само ради свој посао. Ниједна учитељица није хтела детету да буде разредна јер су имале сукобе са Северином. Директорка је само радила свој посао, пријављивала је занемаривање детета. Мишљење школе је јако битно. Она је то пријавила и центру за социјални рад и полицији. Жена је добијала претње од Северине. Нисам одмах знао све.

МИЛАН О ТУЖБИ
- Мислим да је детету боље са мном. Моја породица је комплетна и стабилна. Детету је боље у таквој породици. Претила ми је полицијом и из тога сам схватио да има неког ко је штити. Надам се да ће истрага сад да покаже истину. Ја нисам подмићивао никог, ни школу. Само сам уредио терен за школу где мој син иде. Уредио сам други део од новца који ми је Северина дала за тужбу. Тако испада да је и она платила (смех).
Милан је негирао да има нешто интимно са Колиндом Грабар Китановић:
- Нисам се љубио са њом нити ме штитио покојни градоначелник - говорио је Поповић на Хепи ТВ.

(Курир)
 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)