ДАРКО ЛАЗИЋ СЕ ПОТУКАО СА ВЕРЕНИЦОМ: Барбара задобила прелом - ево шта је разљутило певачеву нову девојку

Новости онлајн

25. 10. 2021. у 22:12

НИЈЕ прошло ни месец дана откако су се Дарко Лазић и Барбара Бобак побили на једној прослави, а сада су, како пишу медији, поново насрнули једно на друго.

ДАРКО ЛАЗИЋ СЕ ПОТУКАО СА ВЕРЕНИЦОМ: Барбара задобила прелом - ево шта је разљутило певачеву нову девојку

Фото: Инстаграм/Дарко Лазић

Наима, повод њихове нове туче овог пута је колегиница, певачица Моника Ивкић, која живи у Бечу. Наиме, Барбара је направила љубоморну сцену Дарку чим се он вратио из аустријске престонице, где је имао наступ, на ком се као специјална гошћа и изненађење за публику појавила управо Моника.

Лазић је, како наводи извор, дан раније отишао у Беч, а цео дан провео је у Моникином друштву, која годинама живи и ради у том граду. О томе, према твдњама извора, није обавестио своју лепшу половину. Да је до овог сусрета дошло, вероватно се не би ни сазнало да Дарко није управо у Моникином друштву дошао у клуб у ком је наступао и замолио је да му се на половини тезге придружи на сцени, док он буде правио паузу, што је она и прихватила. Када се појавила на бини, она је пољубила и снажно загрлила Лазића, што је изненадило све оне који су се те вечери нашли у клубу, који је био скоро празан.

Фото: Инстаграм/ Дарко Лазић

Снимак њих двоје ипак је завршио на Инстаграму, а када га је видела Барбара, до које су још током дана дошле информације да је виђен у центру Беча с Моником, дословно је полудела од љубоморе. Она је целу ноћ звала Дарка и слала му поруке, на које он није одговарао, све до ујутру, када је требало да крене за Србију.

Када је дошао у Нови Сад, у стан који изнајмљују, настао је хаос. Барбара је полудела. Псовала га је, гребала, вређала. Он јој се правдао да му се телефон испразнио и да се зато није јављао, а да је Монику случајно срео у бекстејџу клуба и да ју је замолио да отпева неколико песама. Рекао јој је да су само пријатељи и да нема потребе да љубоморише и да није тачно да су се видели током дана. Ово негирање је тек изнервирало Бобакову, која није престајала са увредама на његов рачун, а у једном тренутку Дарко је тако одгурнуо Барбару од себе да је она незгодно пала и сломила прст на нози - наводи извор.

Да је до неког инцидента између њих двоје заиста и дошло, потврђује и чињеница да се Барбара са сломљеним прстом појавила и на снимању једне емисије. Она је наиме, видно шепала на једну ногу, а на питање водитељке шта јој се десило, дала је невешт одговор.

Дарко и Барбара се нису јављали на телефоне, а поводом њихове нове туче огласила се његова мајка Бранка Лазић.

- Не знам да ли су се тукли, Дарко ми ништа није рекао. Сад је долазио пре неки дан сам, без ње. Она није моја снајка, ја не улазим у то шта они раде између своја четири зида. Нормално је да се девојке лепе на Дарка, млад је, али мислим да не вара Барбару, нема потребе да се љути. Чула сам и ја да је много љубоморна, али о тучама ми нису причали ништа - поручила је Бранка Лазић.

(Курир)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: 

УСПОМЕНА У ТРЕНУЦИМА БОЛА: Дарко Лазић поделио снимак где свира са оцем Миланом

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)