НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА БУДЕ КАО ДАРА БУБАМАРА: Жељко Шашић уплашен због ћеркине пластичне операције

Новости онлајн

25. 10. 2021. у 20:52

ЂЕРКА Жељка Шашића и Соње Вуксановић, Софија Шашић изненадила је своје пратиоце када је на Инстаграму поделила фотографију са завојима на лицу.

НЕ ДАЈ БОЖЕ ДА БУДЕ КАО ДАРА БУБАМАРА: Жељко Шашић уплашен због ћеркине пластичне операције

Фото: Принтсцреен

Испоставило се да је Софија Шашић ишла на операцију носа, а како каже њен отац, ово није прва њена интервенција те врсте.

Он је открио да је Софија нос оперисала из здравствених разлога.

- Софија је имала девијацију носа коју је оперисала већ други пут, први пут се ваљда нешто искомпликовало, али најбоље би било да питате њу. Нисам противник естетске хирургије, али да то буде у границама, да корекције буду неке минималне - рекао је он за домаће медије, а онда додао и да се уплашио када је видео колике груди има колегиница Дара Бубамара, па је због тога страховао када је Софија ишла на операцију.

- А шта мислиш да мене моја ћерка слуша? Ма не зезај, молим те! Не дај Боже да буде као Дара. Ви знате да сам се ја својевремено уплашио када је Дара показала своје груди, после сам се некако навикао и сад ми је све то супер, постане некако нормално временом. Нека ставља ко шта воли, сви смо колективно полудели - рекао је Шашић за медије.

Он се затим осврнуо на колегиницу Дару, а и даље се пита због чега јој је требало да уради толике груди.

- Жао ми је Даре. Била је смерно дете, симпатично, не знам шта се сад дешава с њом? Покушава да се утркује с клинкама које су 20 година млађе. Жена има три главе с оноликим грудима - рекао је он.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

 

(Свет)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)