"ПЛАСИБО" КОНАЧНО У КРАГУЈЕВЦУ: Чувени светски бенд, после одлагања, стиже на 12. издање "Арсенал феста"

В. Н.

24. 10. 2021. у 11:51

БРИТАНСКИ бенд "Пласибо" први је познат извођач "Арсенал феста 12", који ће бити одржан 30. јуна, 1. јула и 2. јула 2022. у Крагујевцу, на простору Кнежевог арсенала.

ПЛАСИБО КОНАЧНО  У КРАГУЈЕВЦУ: Чувени светски бенд, после одлагања, стиже на 12. издање Арсенал феста

Фото ЕПА

Лондонски алтернативци, препознатљиви по андрогином изгледу и ставу, као и особеном споју попа, панка, готике, гранџа и глам-рока, наступиће на главној бини друге фестивалске вечери, 1. јула. "Пласибо" је и раније најављиван за "Арсенал фест", али у Крагујевцу није до сада наступио због пандемије ковида 19.

Брајан Молко и екипа су знани, између осталог, по хитовима Every You Every Me, The Bitter End, Special Needs, Song to Say Goodbye, снимљеним на седам студијских албума, који су продати у више од 13 милиона примерака широм света. Недавно су, после пет година, објавили јако добро прихваћен нови сингл Beautiful James, као најаву осмог албума, који се очекује почетком 2022. Током наредне године "Пласибо" ће, поред "Арсенала", свирати на великим фестивалима у Москви, Кијеву, Мадриду, белгијском Верхтеру... Српски обожаваоци још увек памте њихове феноменалне наступе у новобеоградској Хали спортова 2003, и на фестивалу "Егзит" 2010. године.

Улазнице за наредно издање "Арсенал феста" у продаји су путем "Тикетса". До 1. новембра, цена тродневног комплета је 2.500 динара, а за дан када наступа "Пласибо", 1.500 динара. Касније, комплет ће коштати 3.000, а карта за 1. јул 2.000 динара. Организатори ће ускоро објавити имена још занимљивих извођача који ће наступити следеће године.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)