"ОН ЈЕ ОДГОВОРАН!" Објављен снимак позива хитне помоћи након што је Алек Болдвин убио Халину Хачинс (ВИДЕО)

Novosti online

23. 10. 2021. у 17:09

АМЕРИЧКИ медији објавили су аудиоснимак позива хитне помоћи након трагичног догађаја који се догодио у петак 23. октобра у Мексику на снимању филма "Рђа".

ОН ЈЕ ОДГОВОРАН! Објављен снимак позива хитне помоћи након што је Алек Болдвин убио Халину Хачинс (ВИДЕО)

Фото: Танјуг/АП Пхото

Холивудски глумац Алек Болдвин "реквизитним пиштољем" убио је директорку фотографије Халину Хачинс и ранио редитеља Џоела Сузу.

На снимку се чује супервизорка снимања Мами Мичел која је објашњава диспечеру за хитне шта се догодило:

- Ранч Бонанза Крек, имали смо двоје људи који су случајно упуцани на снимању филма из реквизита. Треба нам помоћ одмах!

Диспечер хитне је упитао: "Јесу ли упуцани правим метком?".

На то Мичел одговара: "Не могу вам то рећи. Имамо двоје упуцаних на снимању филма."

- Имали смо пробу, не знам да ли су били прави меци. Не знам колико је озбиљно крварење, обоје су само пали, али су свесни. Истрчала сам напоље - каже видно узнемирена жена.

Оператерка јој објашњава да постоји низ питања која мора да јој постави, а да би она требало да се потруди да одговори што боље може.

Жена затим одмиче слушалицу и некоме са стране говори "јеси га чуо, го*нар један, асистент режисера, још се дере на мене а он је требало да провери пиштоље, он је одговоран", али онда мушкарац преузима слушалицу и каже да су обоје рањених и даље живи, свесни и да им помаже болничар са сета.

- Јесу, свесни су, нисам сигуран колико је озбиљно, ми нисмо с њима унутра. Мислим да две особе имају по једну простелну рану - каже он а оператерка му затим каже да ће му објаснити како да успори крварење.

- Имамо медицинског техничара на сету, мислим да он то ради већ. Чекајте да проверим да ли могу ближе да приђем... Једна од рањених особа лежи. Крвари. Ми смо код прве капије - говори он.

Болдвину кобни пиштољ дао помоћник редитеља, рекао да је "оружје безбедно"

Пиштољ из којег је чувени холивудски глумац Алек Болдвин испалио метак током снимања и усмртио једну жену, предао му је помоћник редитеља који му је рекао да је "оружје безбедно", наводи се у записнику истражног суда, преноси Би-Би-Си.

Неименовани помоћник редитеља није знао да је реквизит напуњен бојевом муницијом и пре снимања сцене је потврдио да је пиштољ празан узвикнувши "хладан пиштољ", стоји у записнику.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)