ТАЊУ САВИЋ ЧЕКА НОВИ ПАКАО: Душан најавио - Стижем у Србију са адвокатима

Новости онлајн

23. 10. 2021. у 08:49

ПЕВАЋИЦА Тања Савић тренутно ужива са синовима Максимом и Ђорђем, који сада живе са њом у Србији, али њен бивши супруг Душан Јованчевић најављује да ће се борити за децу.

ТАЊУ САВИЋ ЧЕКА НОВИ ПАКАО: Душан најавио - Стижем у Србију са адвокатима

Фото: Принтскрин

Наиме, Душан је открио да чека датум суђења, како би започео процес против Тање у Србији.

- Долазим у Србију са својим адвокатима. Прво се чека да нам одобре излазак из Аустралије због корона вируса и датум за суђење. Када датум буде познат и одобре нам излазак из земље стижем у Србију, а то ће бити ускоро - рекао је Душан.

Иначе, пре месец дана писало се да Душан ускоро долази у Београд, где ће пред нашим државним органима покренути процес за заједничко старатељство над њихова два сина.

Деца су почетком лета по налогу суда из Аустралије враћени певачици, међутим, Душан не одустаје, већ је припремио материјал који ће изнети током спора и покушати да покаже да је он родитељ који брине о деци на прави начин и да не заслужује да буде одвојен од малишана.

 Ја сигурно нећу од своје деце да одустанем. Борићу се за њих. Борићу се за правду и истину докле год сам жив. Радим на томе стално. Лопта се већ котрља. То је спор процес, али тако иде - изјавио је тада Душан.

Тања је овим речима прокоментарисала:

- Наркоманчина једна. Сад чујем од вас, може да се бори где хоће.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Романа Панић у шетњи на савском кеју у Београду

 

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)