БОГДАН СЕ УСЕЛИО КОД ЦЕЦЕ? Дечко фолк звезде константно борави у њеном луксузном дому

В. Н.

23. 10. 2021. у 09:24

ИЗАБРАНИК Светлане Цеце Ражнатовић, београдски угоститељ Богдан Срејовић, по ономе што је виђено претходних дана, уселио се у њену вилу код стадиона "Рајко Митић", и живи заједно са својом драгом.

БОГДАН  СЕ УСЕЛИО  КОД ЦЕЦЕ? Дечко фолк звезде константно борави у њеном луксузном дому

Фото АТА Images

Срејовића је седам дана пратила екипа емисије ТВ Пинк, "Папарацо лов". Ухватили су га како је, у јутарњим часовима, напустио вилу Ражнатовића, па се се упутио у један тржни центар.

После куповине и дружења са пријатељима, Богдан се вратио код Цеце. Истог дана, фолк звезда се упутила на снимање емисије "Звезде Гранда", док ју је дечко чекао код куће.

Наредног дана, Срејовић је из виле отишао да се види са једним човеком, док се Цеца запутила на још једно снимање. У вечерњим часовима њих двоје су се вратили у њену вилу па, после свега, многи мисле да се Богдан уселио у Цецину кућу.

Ражнатовићева не воли да открива јавности детаље свог љубавног живота, а рекло би се да су јој питања везана за дечка досадила.

- Да ли је са Богданом све океј? - питао ју је један новинар.

- Ништа није океј, катастрофа - одговорила је Цеца иронично, јасно дајући до знања да је продубљивање те теме не занима.

Фото Пинк принтскрин

Веза Цеце и Богдана траје од краја новембра 2020, а обелодањена је 13. јануара ове године.

Ражнатовићева је, како се писало, упознала свог новог дечка са сином Вељком и ћерком Анастасијом 31. децембра, на новогодишњој вечери.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)