У БОЛДВИНОВОМ ПИШТОЉУ БИО ПРАВИ МЕТАК: Огласио се синдикат радника Холивуда

Танјуг

22. 10. 2021. у 18:44

СЦЕНСКИ пиштољ из којег је убијена филмска сниматељка и рањен режисер на сету новог филма Алека Болдвина имао је један прави метак, саопштио је синдикат радника Холивуда у допису својим члановима, а преноси Ројтерс.

У БОЛДВИНОВОМ ПИШТОЉУ БИО ПРАВИ МЕТАК: Огласио се синдикат радника Холивуда

Фото: Танјуг/АП Пхото

- Главни глумац је случајно испалио један прави метак, који је погодио директорку фотографије Халину Хачинс и режисера Џоела Соузу - наводи се у допису локалне подружнице Међународног савеза позоришних и сценских радника (ИАТСЕ), што су пренели “Варајети” и “Индивајер“.

Холивудски глумац Алек Болдвин несрећним случајем усмртио је директорку фотографије и ранио редитеља, када је у четвртак испалио хитац из сценског пиштоља на снимању филма у Новом Мексику, саопштиле су локалне власти.

Болдвин, који је саслушан и пуштен, упуцао је и усмртио Халину Хачинс, директорку фотографије филма "Руст", и ранио Џоела Соузу, редитеља филма, на ранчу Бонанца Крик, популарној филмској локацији јужно од града Санта Феа, наводи се у саопштењу канцеларије локално шерифа, пренела је агенција Ројтерс.

Хачинсова је хеликоптером превезена у Универзитетску болницу у Новом Мексику, где је констатована смрт, док је Соуза колима хитне помоћи одвезен у регионални медицински центар где је подвргнут лечењу због задобијених повреда.

Тежина његових повреда није могла одмах бити утврђена.

Шерифова канцеларија је саопштила да није подигнута оптужница и да истражују пуцњаву и испитује сведоке.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)