ПУЦАО ИЗ КАЛАШЊИКОВА: Болдвин је убио колегиницу на сету и потресао свет, сличну ствар је доживео и наш Богдан Диклић

Novosti online

22. 10. 2021. у 18:42

АЛЕК Болдвин убио је своју колегиницу Халину Хачинс на снимању, а ови детаљи повезују га са нашим великим глумцем Богданом Диклићем.

ПУЦАО ИЗ КАЛАШЊИКОВА: Болдвин је убио колегиницу на сету и потресао свет, сличну ствар је доживео и наш Богдан Диклић

Фото: ЕПА и З. Јовановић

Америчког глумца је ова трагедија веома потресла. Међутим, иако је ово ужасан догађај, чињеница је да се на сету дешавају трагедије и тешке повреде.

Тако је 2009. године, на снимању филма Богдан Диклић испалио рафал из калашњикова, а једна од испаљених чаура погодила га је у лево око након чега су му колеге одмах пружиле помоћ.

Диклић у овом филму игра војног заповедника, а несрећа се догодила у сцени у којој пуца из „калашњикова“ са маневарском муницијом. Диклића су глумац Тихомир Станић, директор Слободан Павићевић и редитељ Горан Марковић одмах превезли у болницу у Приједор, након чега је одведен у Бањалука, па послат на ВМА.

Иако је ова повреда била тешка, глумац се извукао. Ипак чињеница да је из пиштоља пуцао током снимања филма, поставља га у сличне околности као глумца Алека Болдвина, а једина разлика, која је дефинитивно и најрелевантнија, јесте чињеница да је Диклић погодио себе, док је Алек убио колегиницу, те је питање како ће овај велики холивудски глумац издржати моралну кривицу.

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - Омиљено возило таксиста, био је симбол амбасадора, гастербајтера и директора

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)