ПРИЧАО САМ СА АЛЕКОМ БОЛДВИНОМ: Огласио се муж несрећно страдале Халине Хачинс

Novosti online

22. 10. 2021. у 18:32

ГЛУМАЦ Алек Болдвин (63) је убио сниматељку Халину Хачинс несрећним случајем и ранио редитеља Џоела Суза. Редитељ је изашао из болнице и опоравља се, а Халина је преминула због прострелне ране.

ПРИЧАО САМ СА АЛЕКОМ БОЛДВИНОМ: Огласио се муж несрећно страдале Халине Хачинс

Фото: Танјуг/АП Пхото

Све се десило на филмском сету у Санта Феу.

Халина после завршених студија на Универзитету у Кијеву преселила се у Америку. У Калифорнији упознала је адвоката Метјуа Хачинса са којим је добила сина.

Медији су ступили у контакт са супругом директорке фотографије филма у петак ујутру. Метју је рекао да је разговарао са глумцем.

- Причао сам са Алеком Болдвином и он ми даје велику подршку - рекао је Метју Хачинс за Дејли Мејл.

Подсетимо, Алек Болдвин пуцао је из реплике пиштоља на филмском сету у Новом Мексику и том приликом је убио Халину Хачинс и ранио режисера Џоела Соузу, саопштиле су локалне власти.

Према наводима власти, Хачинсова је хеликоптером превезена у болницу Универзитета у Новом Мексику, где је проглашена мртвом, док је Соуза колима хитне помоћи одвезен у регионални медицински центар Кристус Ст. Винсент, где је прошао третман збрињавања због повреда.

Халина Хачинс умрла је од прострелне ране коју је задобила на снимању филма "Руст", а имала је 42 године. Халина је упуцана у импровизованој цркви на сету снимања филма.

Према наводима истражитеља немили догађај збио се приликом снимања сцене која је укључивала коришћење реквизита ватреног оружја, када је дошло до испаљивања.

Спроводи се истрага о врсти метака који су испаљени.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)