ПЛАЋАО САМ 50.000 ЕВРА МЕСЕЧНО: Милан Поповић открио све о односу са Северином - Тражила је да се одрекнем сина!

Novosti online

21. 10. 2021. у 01:07

БИЗНИСМЕН Милан Поповић годинама се бори за само једно - а то је да сину Александру Поповић, којег има са Северином Вучковић, обезбеди безбрижно и нормално детињство.

ПЛАЋАО САМ 50.000 ЕВРА МЕСЕЧНО: Милан Поповић открио све о односу са Северином - Тражила је да се одрекнем сина!

Фото: Инстаграм

Сада је у великој телевизијској исповести отворено причао о бившој партнерки и открио да она има два лица, једно за јавност, а друго које само пред реткима показује када је обузму бес и хистерија. Поповић је, како истиче, у више наврата покушавао да на цивилизован начин разговара са певачицом како би нашли заједничко решење које је најбоље за добробит њиховог детета, али да то никада није било могуће. Чак је, каже, када је приметио да се чудно понаша посумњао да користи неке психоактивне супстанце, био је спреман да јој као човек помогне, али је она то одбила.

- Мој предлог је увек био, Северина ради ти свој посао, ја имам све време овог света, пусти сина да буде код мене. Када има времена, нека дође и нека га узме, то је још увек предлог. Не можеш ти родитељско право да делегираш. Мајка мора да води дете код лекара, или отац! Ја сам нашао доказе да се Северина није бавила дететом, то је све прича за медије, да је она брижна мајка, да се ја њој светим. Још увек она прича то, још увек прича о инату и љубомори. За мене је та емотивна веза престала после шест месеци. Три месеца смо имали везу, друга три су протекла у несугласицама, не бих да кажем у свађама. Ја бих одлазио тада када би долазило да хистерија и покушаја свађања. Тим огромним препадима расположења, који су можда повезани и са зависноћшу од нечега, не знам шта је у овим крајевима нормалном, у брашни, без да увредим, психоактивне супстанце, шта год. Више сам него сигуран, када сам тражио да се тестирамо, да бисмо имали више поверења једно у другог, на дрогу, да, одбила је, избила је свађа, како ја од ње то смем да тражим, на крају разговарајући са стручњацима сам схватио да је то главни разлог тих њених осцилација, са којима нисам хтео да се носим.

 

Сина није водила 46 дана у школу, замало да понавља разред због ње!

- Ја нисам Северинин муж, нисам стигао да јој будем муж. Није све истина што се пише у медијима и што Северина говори. Разлог зашто је та пресуда донесена када је донесена пре две године је била основни разлог зашто је њој смањена количина времена коју проводи са дететом зато што пре те пресуде 46 дана није водила дете у школу. Онда су Центар за социјални рад, посебно скрбништво, суд, једноставно сели и донели одлуку да имамо све пола пола, све празнике, али кад дете иде у школу да дете буде код мене, да бих га водио у школу. Она га није водила у школу 46 дана без оправдања, нема оправдања за то, дете је требало да иде у школу. Он је требао да понавља разред, да полаже испит, срећа у несрећи је била та корона, био је онлајн, па смо он и ја један на један радили заједно два месеца интензивно да би он на крају успео да положи све. Није истина како она каже да је њу систем малтретирао, да јој је одузео дете. Она је медијска личност, оне живе од вести, фотографија, текстова какви год они били. Једном ми је она рекла баш овако, цитирала је Горана Бреговића: "Пишите шта год хоћете, само ми ставите добру слику".

Фото: Инстаграм

Да су судије у Сплиту дале Србину дете, Северина би их окачила да висе на брду

- Та пресуда није била Северини казна да је њој одузето дете него су суд и центар одлучили да дете живи са мном јер сам га ја уредно водио у школу, бринуо за његове примарне и секундарне потребе. У међувремену је суд у Сплиту, који је по мишљењу многих морао да се изузме из ове приче, с обзиром на то да је Северина из Сплита, што би рекао један мој пријатељ, кад Северина дигне прст цели Сплит пева. Очигледно пева и суд у Сплиту. Тај суд је мимо мишљења и центра за социјални рад и скрбништва и школе и пресуде загребачког општинског суда донео одлуку која нема везе ни са чим што су они написали да је најбоље за дете. Пресуда је 14 дана код маме, 14 дана код тате, потпуно игноришу све. Она се жалила на пресуду суда у Загребу. Ако гледамо пресуде суда за људска права поента је да се обезбеди правично суђење у сваком тренутку и са стране ко гледа на поступак да каже ово је правично, како може да буде правично, ја мали Србин у Хрватској против велике Северине у Сплиту, њеном граду, те судије да су дале дете Србину у Сплиту ја мислим да би их окачили наопачке да висе на Мариану изнад града.

* Кад си у Загребу добио дете на суду, причало се да је поставила бомбу испред стана?

- То сам ја помислио, то је било испред гараже куће у којој живим, видим нешто жуто, сиво црно, то је заправо била свећа, али не обична парафинска, него корпус свећа преливен катраном, поента је била да она гори, катран да цури, гледао сам баба Ружу која је рекла да је поента била да се заврши мој живот, а друга ствар коју сам слушао од других жена поента је била да ми исцури новац, да ја изгубим сав новац, да пропаднем. Северина све време прича да ја ходам около и поткупљујем све живо против ње, како ја осам година колико трају процеси, да ја то стварно радим, одавно би све било завршено ваљда, не бих се малтретирао оволико, имам шест адвоката. Уплашио сам се, није да нисам, позвао сам одмах полицију, пријавио сам све. Нисам прилазио томе, могло је да буде било шта. Бојао сам се пошто је ниска свећа, да када пређем аутом да одлетим, то је била враџбина, погледао сам после камеру и видео Којића, он је наравно рекао тамо полицији да је он само вратио нешто мени што сам ја њима ставио и тако. Ја сам велики верник, сматрам се тако, помажем цркву интензивно, имам привилегију да се редовно виђам са нашим новим патријархом Порфиријем, те приче су све злонамерне, намењене да се ја дискредитујем као нормална особа, поента је да се покаже да ја нисам нормалан. Северина иде около и прича да сам ја луд, да сам психопата, додајући при том црну магију, белу магију. Ја имам једну жену која се бави нумерологијом, објавила је две књиге, ја сам јој помогао да их изда, Жижа Радивојевић, интересантна жена, упознао сам је са Северином, она је све време ишла код ње, сваки дан су биле заједно, није коректно што сад прича да ја користим магију, нама живот нису уништили никакви магови ни враџбине!

Фото: Инстаграм/ severina

Северина је двострука личност, наша веза је трајала једва три месеца

- Наша веза је реално трајала три месеца и то опет нисмо били све време заједно. Она је живела у Загребу ја у Београду, виђали смо се викендима, једном смо отишли на Малдиве. Та три месеца су била прелепа, не могу ништа да кажем, међутим после сам схватио да је то био огроман њен напор, да је она савршено глумила та три месеца. У смислу да она није та за коју се представљала и показивала. Проблеми су кренули већ крајем та три месеца. Ја сам недавно рекао у интервјуу да имате две Северине, једну ову коју гледате, медијску, која је љупка мила, драга, насмејана, и ову другу коју нико не види, којој има приступ мали број људи, петоро можда, који виде те њене емотивне успоне и падове, од хистерије и беса, код ње је то баш екстремно, ја је нисам упознао млад већ као зрео са одређеним искуством са женама, могао сам да проценим. Ја њу не критикујем, ја сам њу проценио и схватио да она није за мене, за мене то варирање стално горе доле није било, нисам конфликтна особа, не свађам се, ја избегавам конфронтације, жене луде на то, али ја сам такав. Један свештеник који ми је освештао нови стан поклонио ми је књигу о браку у којој пише о гунђању жена, тачно описује како треба да седиш и слушаш, ја нисам тај. 20 год сам живео у Москви, та реалност тамо је сасвим другачија од наше, за мене је то све било ново искуство, најлепше од свега је то што имамо заједничко дете, око којег ћемо надам се успети да решимо нешто.

* У последњем научно-фантастичном интервјуу изнела је 48 лажи, Медији су имали велики утицај на вас.

- Ту сте потпуно у праву, ја ниједног тренутка нисам веровао да медији могу да утичу на судске одлуке, сада када ми кажете, више сам него сигуран, тај притисак јавности сигурно има утицаја на доношења одлуке, апсолутно сигурно, једини је разлог зашто сам ја одлучио да дођем у емисију на твој позив, јесте да демантујем посебно овај последњи научно фантастични интервју који је Северина дала, који је покренуо буру, не знам тамо незадовокјство јавности, инспекције од стране министарстава, на основу неких паушалних... Пази овако, на прве три странице тог интервју има 48 лажи, све је лаж! Тај интервју није писала Северина. У овом фамозном интервју, научно фантастичном, пише да је она била са мајком у Центру за социјални рад са мном да је покушала да се договори, па када је видела да не иде, она је покренула суд. То није урадила! Овај интервју је чиста лаж! За тај интервју иду три тужбе, за повреду права приватности, за насиље у породици, за клевету!

Фото: Инстаграм

Игор је више чувао нашег сина него Северина и ја сам му захвалан на томе

- Ја спорим да је Северина брижна мајка. Тврдим да је она занемаривала дете, она није проводила време са њим, није га водила у школу. Са дететом су биле разне особе. Игор Којић и ја нисмо имали прилике да разговаранмо, видели смо се једном или два пута. Али док је био Северинин партнер, он је водио рачуна о њему. Александар га је волео и сада ме пита када ће Игор да дође, и ту сам му захвалан, свакако је било боље да је Игор био са дететом, него да не називам то њено окружење око ње неким погрдним именом.

 

Тражила је 50.000 евра месечно!

- Када је са моје стране прекинута емотивна веза, односи су се максимално пореметили када сам открио да плаћам новац који је она тражила да јој плаћам. Компезујем због тога што она не ради, за изгубљену добит. Ја сам је питао у једном тренутку: ,,Ако идеш по тој логици, у овом региону онда имаш можда 3, 4, 5 људи који су потенцијални кандидати са којима можеш да имаш дете, је л' тако?". Ко од нормалних људи може да плаћа њој 30. 000, 40. 0000, 50. 000 евра месечно? Она је тражила да ја њој компезујем, док је трудна. Емотивно смо завршили, али сам решио да останем уз њу као отац детета. Када је престала да ради, то не знам који је био који, 4, 5 месец трудноће, морао сам сваки месец да плаћам, и плаћао сам из добре воље. Када сам престао то да плаћам, када сам смањио на 10. 000 евра, тада су кренуле уцене.

Фото: Принтскрин

Она се показала јавности као да је злостављана, да имаш адвоката Чери Блер

- Чери Блер, упознали смо се, причали смо о људским правима, била је на концефенцији, не на мој позив, онда се јавила да идемо на ручак, да причамо о свему. Она није била, нити јесте против Северине, не треба ми адвокатица као она, у случају против Северине. Имам шест хрватских адвоката против Северине, заправо ово није против Северине, него спорова колико имам. Видео сам текст да сам јуе опет тужио за нешто, то је лаж! То она прича, али не постоје 70 спорова, постоје 3 или 4. Ја сам се жалио премијеру по поступању Центра, жалио сам се тамо, овом, оном, медијима сам писао, она је све то урачунала у тих 70 процеса. Ја сам тражио спор где тражим да се забрани да објављује фотографије детета на друштвеним мрежама, један спор где тражим за клевету!

Фото Instagram/severina

Тражила ми је да се одрекнем сина, како сам то одбио покренула је судски спор!

- То је из серије да сам ја још увек заљубљен у њу, да сам опсесиван! За мене је емотивна веза била завршена након три месеца нашег емотивног односа, до чега је мени стало било је дете и приступ њему. Северина је мени тражила да се одрекнем детета током трудноће! Зашто? На једном од последњих договора нешто пре судског спора, ја сам понудио да будем ту, да подржавам материјално, да све што треба њој, детету, да подржавам, али да проводимо исто времена као што смо проводили, не, она није хтела да пристане, хтела је само да се одрекнем детета, ја сам јој рекао да нећу да се одрекнем детета, три дана после тога је покренула судкси спор.

* Да ли сте се тукли?

- Не, ја нисам насилан, још једна пријава иде за то, Северина је самопроглашена жртва породичног насиља. Против мене нема ниејдна пријава, ни за клевету, ни за насиље у породици, или за занемаривања или злостављање детета

 

Покушали смо да се миримо

* Да ли се покушали насамо да поразговарате са Северином?

- Немогуће је, оно што читате да су њене изјаве, то је управо оно за шта оптужује мене и шта она ради! Ако ми верујете, сада ћу да вам кажем, ми смо од 2014. године ишли у хрватску удругу за мирење, ја сам рекао да желим да дете буде једнако и код мене, и код мајке и да сам спреман да максимално издржавам мајку, да не мора да ради, да би могла да се посвети детету. Њу су питали шта жели, рекла је да изађем из собе, ја сам изашао, а када сам се вратио, рекли су ми да она мора да размисли, па ће јавити шта је оно што она жели, после два, три меасеца не долажења на те сеансе, било је закључено да се мирење прекида због њеног не долажења. Ја нисам ни сазнао шта она жели, не, до сада, недавно је био разговор са њеним адвокатом, ја још увек не знам шта је то што она хоће!

Фото: Инстаграм принтскрин/severina

Патријарх ми је показао какве језиве поруке му је слала Северина

- Крштење детета је прича за себе. Ту бих хтео да поменем Његову светост патријарха, који је оптужен од стране Северине неправедно, да је он тај који је крстио нашег сина. Тај патријарх, пошто се виђамо, показао ми је те поруке, од почетка када је почео да их добија. Ја сам га питао шта планира да ради са тим, он је добио једну, две поруке и престао је да их отвара после тога! Он је мени прочитао прве две поруке, које су биле понижавајуће, он никоме није показао те поруке, али колико су биле узнемирујуће за њега, говори чињеница да после треће је престао да их отвара. У једном тренутку их је ипак све отворио, ја сам га питао шта планира да уради са тим, он ми је рекао да мора да штити цркву, да иде у спор, то не. Али оно што је мени интересантно, и што мислим да је наше тужилаштво требало да уради, јесте да након те информације испитају шта се ту десило. Северина је крстила дете, патријарх није крстио наше дете, он је крстио моје треће дете недавно. Александар је крштен пре седам година, у Вршцу, када сам добио могућност да путујем са дететом и ван границе, јер се плашила отмице детета, крстио сам дете, да бих касније сазнао да је Северина крстила дете у католичкој цркви, без моје дозволе, без мог знања - рекао је Поповић за Хепи тв.

 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)