ОВО ЈЕ ПОЗАДИНА ОКРШАЈА: Ево због чега су у свађи Ана Бекута и Цеца

Новости онлајн

20. 10. 2021. у 17:17

КОЛЕГИНИЦЕ Ана Бекута и Цеца Ражнатовић често се пецкају и пред камерама, а иза тога се крије само један разлог.

ОВО ЈЕ ПОЗАДИНА ОКРШАЈА: Ево због чега су у свађи Ана Бекута и Цеца

Фото: Принтсцреен/Јутјуб/Grand News Tv Grand

Први жестоки окршај Цеце Ражнатовић и Ане Бекуте у последњој емисији Звезда Гранда када је Ражнатовићева одбрусила колегиници да је страшно непријатна! 

Сукоб се десио пошто је Бекута рекла Вики да им покаже своју диплому са Музичке академије којом се хвали, па је Цеца стала у одбрану своје куме.

- Донесите ви ваше дипломе да видимо! Гледам те у очи Ана, сад си непријатна, стварно си непријатна и то није у реду - рекла је Цеца алудирајући на то што Ана носи наочаре за сунце, док је она гледала директно у очи.

Међутим, однос певачица није преко ноћи постао непријатан, нити је Вики кривац за њихову расправу.

Већ се писало да Цеца и Бекута дуже од пет година нису у добрим односима, иако су пре тога биле блиске пријатељице, што је потврдила и Бекута.

Наиме, Ана се озбиљно наљутила на Цецу која јој је тражила карте за њен концерт, а онда се није појавила на њеном јубилеју у Сава центру.

- Тачно је да смо имале један неспоразум пре неколико година. Цеца се није појавила на мојој прослави поводом 30 година каријере и мени је то било безвезе. Још се Цеца прилагођава у Звездама Гранда. Ја бих јој препоручила да буде оно што јесте. Ја је дуго знам, чак смо се једно време интензивно дружиле, само треба да се опусти и открави. Видим да се труди и брзо ће се уклопити у наш састав. Њој наш систем можда није још најјаснији, ми се ипак знамо у душу и знамо да окренемо причу - објаснила је Ана у Гранд магазину.

(СТАР)


 

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

КАД ЦЕЦА НАПРАВИ СТОРY: Светлана Ражнатовић и њена инстаграм "прича"

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)