ПРИЧАЛО СЕ ДА ЈЕ ПРЕДАЛА ПАПИРЕ ЗА РАЗВОД: Водитељка "Слагалице" Марија Вељковић проговорила о приватном животу

Новости онлине

18. 10. 2021. у 21:57

ВОДИТЕЉКА "Слагалице" Марија Вељковић мајка је троје деце Ђурађа, Росе и Неве и како каже покушава да балансира између пословних и приватних обавеза. Наглашава да не постоји “чаробан штампић”, али да има дане када све успева и оне када јој ништа не иде од руке.

ПРИЧАЛО СЕ ДА ЈЕ ПРЕДАЛА ПАПИРЕ ЗА РАЗВОД: Водитељка Слагалице Марија Вељковић проговорила о приватном животу

Фото: Јутјуб/RTS Slagalica - Zvanični kanal

- Ако очекујете да вам кажем шта је рецепт за успешно родитељство одмах ћу вас разочарати и рећи да то не постоји. Као прво ни једна од нас жена које смо маме не може да у истом дану буде савршена мајка, савршена жена од каријере, савршена супруга и сређена до краја. Некако мора живот да вам се подели по приоритетима. А наравно да је приоритет када добијемо децу, мајчинство. Али мислим да је због брзине живота много изазова пред нама. Нормално је да се свака од нас некада осећа: “Е, данас нисам успела”. То је потпуно нормално. Глупо би било да се промовише савршеност у смислу: “Е, ја сам данас све успела”. Не, нико не може у једном дану све да успе - каже за “Блиц” Марија Вељковић.

На питање колико су очеви битни за одгајање детета, Марија је поручила:

- Знате шта? Ја то носим из моје породице. Отац моје деце је укључен и то је најнормланија ствар. Мени је мој отац прао пелене када сам била мала. Да ли има природније ствари од тога? - каже водитељка те додаје:

- Очеви су под стресом као мајке. Не могу да генерализујем, зависи од породице до породице да ли су очеви једнако укључени као мајке. Али мислим да свако треба да пружи свој максимум.

Иако се писало да је Марија предала папире за развод од супруга Милана Миловановића, лепа водитељка, ту тему успешно избегава, те о њој не жели ни реч да каже.

- Не желим да коментаришем никаква писања о разводу - рекла је Марија, која је поред деце, тренутно сконцентрисана на посао и обавезе које има.

- Почела сам да тренирам своје време. Одем да урадим нешто без деце, а онда ме та грижа савести једе - где су и шта раде? Ако сте одвојили петнаест минута за себе, нека то буде ваше време. Не размишљате где су, мени то тешко иде, али зато тренирам. Најбоља мајка је задовољна мајка. Најбоља мајка је срећна мајка. Какав пример ви дајете деци ако сте нервозни и ако се нисте довољно посветили себи? Или ако на послу нисте дали свој максимум, те донесете кући посао. Ако сам данас дванаест сати на снимању, океј доћи ћу кући, загрлити их. Онда тог дана неће бити васпитања, већ само емоције. Данас сам толико ту, а они ментално знају да сам уз њих - рекла је Марија.

На друштвеним мрежама Марија често обављује фотографије из приватног живота, али и са снимања емисије “Слагалица”.

- Пожелела сам да ме људи упознају ван телевизијског света и тога што водим најгледанију емисију на нашим просторима. То што радим на ТВ јесте мој свет. Али и друштвене мреже су мој свет. Кроз свој профил желим да пренесем да је са једне стране могуће бити мајка троје деце, имати пса и имати каријеру. А са друге стране да нико није савршен. Желела сам да покажем да и ми са телевизије такође имамо исто тешке тренутке као сви људи. И тв лица су људи од крви и меса, а не само тамо неки који читају питања - рекла је Вељковићева.

(Блиц)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО: Блиста у белом: Драгана Мирковић најавила турнеју

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)