"КУПАЛА СЕ У КОРИТУ, СПАВАЛА У КУЋИ БЕЗ ПРОЗОРА": Испливали болни детаљи из детињства Тање Савић

Новости онлајн

18. 10. 2021. у 19:12

ТАЊА Савић дуго се борила да своје синове врати под своје окриље, а својим радом и каријером им је обезбедила да лепо и ушушкано детињство.

КУПАЛА СЕ У КОРИТУ, СПАВАЛА У КУЋИ БЕЗ ПРОЗОРА: Испливали болни детаљи из детињства Тање Савић

Фото АТА Images

Међутим, како су је откривено на почетку Тањине каријере, она није имала нимало лако детињство, бар у почетку.

Стрина Тање Савић препричава по селу Радинац, у близни Смедерава, одакле је певачица, како је Тања имала изузетно тешко детињство у првих неколико година! Спавала је по цичој зими у кући без прозора, а гардеробу је позајмљивала од фамилије!

- Тања је предивна девојка и сада је јако успешна, али се и она и те како намучила у детињству! Њени у почетку нису имали ни за основне ствари, а са троје деце су се некако сналазили за храну - испричала је Тањина стрина комшијама по селу Радинац, тужну причу своје рођаке.

- Сећам се да су је купали у кориту, загревала се вода на шпорету, па су је насред собе поливали, а после би је умотали у пешкир све док се не осуши да се не смрзне. Тада су радили о кућу, па још ни прозори нису били постављени, него су најлоном били изолепљени, а Тања, њена сестра и брат, мукице, спавали су на тој хладноћи, умело је и да буде – 10. Ни гардеробу нису имали, него су сакупљали од других рођака, па им давали да имају шта да обуку. Тек касније је њен отац почео да зарађује. Запослио се у доброј фирми, па су онда били добростојећи, имали су највише пара у радинцу. Завршили су кућу, почели лепо да живе, имали су и неке послове са стране и стварно су се средили - испричала је својевремно стрина комшилуку.

 

(СКАНДАЛ)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО:

Ивана Петерс интервју

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)