ОВО ЈЕ СУПРУГ МАЈЕ БЕРОВИЋ: Певачица је са Аланом 17 година, а сада чекају сина (ФОТО)

Novosti online

18. 10. 2021. у 15:08

МАЈА Беровић (34) чека прво дете са супругом Аленом Драгосавом, са којим је од своје 17. године.

ОВО ЈЕ СУПРУГ МАЈЕ БЕРОВИЋ: Певачица је са Аланом 17 година, а сада чекају сина (ФОТО)

Фото: Принтскрин Instagram/mayaberovicofficial

Позната певачица дечака ће на свет донети у фебруару месецу, а како је и сама поручила уз прву слику на којој је поносно показала труднички стомак – неизмерно је због тога срећна и благословена.

Ко је Ален Драгосав?

Маја и Ален упознали су се када је она била малолетна, али је увелико певала.

– Долазио је на сваки мој наступ у Босни и све се завршавало на погледима, јер сам имала само 17 година. Била сам малолетна и лудо заљубљена у човека који долази на моје наступе – испричала је једном приликом Маја која је рођена 1987. године у Илијашу надомак Сарајева, а одрасла је у селу Малешићи, као и у Братунцу.

Почели су да се забављају, а врло брзо и да живе под истим кровом.

Фото: Принтскрин Instagram/mayaberovicofficial

 

– Након неког времена, схватили смо да не можемо тако и да нам је превише стало да би све остало на платонској љубави. Врло брзо смо донели одлуку да живимо заједно, што је било тешко саопштити мојој мами, која је самохрана мајка и којој је одвајање женског детета тако рано било болно. Ипак, није стала на пут мојој срећи. Ален ми је помогао финансијски и морално да објавим први албум. Сада, неколико година после тога, ја сам неко ко сам може да улаже у своју каријеру – испричала је Беровићева.

Маја и Ален венчали су се 2016. године у православној цркви у Грчкој. У то време Беровићева није била нарочито популарна, нарочито у Србији, али је неколико година касније новим музичким правцем доживела популарност која јој је донела пуне клубове и арене широм региона.

– Моје венчање није било баш тако како кажу “тајно”. Нисам ја ни од кога ишта крила, једноставно, ето, нисам имала потребу да на сва звона најављујем да се удајем. За Родос сам се определила зато што је он за мене једно од лепших острва у Грчкој и зато што су имали православну цркву. Ми смо имали жељу да се венчамо у православној цркви – навела је певачица након венчања.

За све време које се борила за успех и своје место на сцени, уз њу је био – Ален.

– Он је моја највећа подршка и продуцент је свега овога. Усмерени смо једно на друго и заједно осмишљавамо све. И кад је визуелни идентитет у питању, морам да признам да је он мој највећи критичар – рекла је Маја једном приликом.

Иначе, Мајин муж је, како се наводило, на почетку њихове везе возио камионе, али је успео да направи велики успех.

Данас је у том бизнису врло озбиљно. Поседује своје камионе и, како се наводи на једном сајту, има око 83 запослених.

Иначе, Маја је једном приликом признала да и у њеној и Аленовој, баш као и у свакој другој вези, има несугласица.

– Ми се јако добро разумемо, што не значи да некада не дође до разилажења мишљења. Било би чудно да се у баш свему слажемо, али углавном увек пронађемо компромис и добро решење. Научили смо једно друго да саслушамо и донесемо најбољу одлуку, тако да замерања нема јер ни једно ни друго не радимо ништа исхитрено. Увек једногласно доносимо одлуке које су битне за нас, било да се ради о послу или приватним стварима. Сматрам да је договор најбоље решење за све – поручила је Беровићева.

(Телеграф)

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

БОНУС ВИДЕО - ЗДРАВКО ЧОЛИЋ ПЕВА НА ВЕНЧАЊУ ТЕРЗИЋЕВОГ СИНА: Младенци плесали док им је Чола певао на увце

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)