ЉУБАВ ЗА ЋЕРКУ И ЗА БЕСКУЋНИКЕ: Жељко Бебек и Никола Чутурило објавили спотове са посебном врстом емоције

М. Ћунковић

18. 10. 2021. у 05:00

ЧУВЕНИ Жељко Бебек и Никола Чутурило Чутура минулих дана огласили су се спотовима за песме са тематиком љубави, али на специфичан начин.

ЉУБАВ ЗА ЋЕРКУ И ЗА БЕСКУЋНИКЕ: Жељко Бебек и Никола Чутурило објавили спотове са посебном врстом емоције

Катарина и Жељко Бебек, Фото Јутјуб принтскрин

Први певач "Бијелог дугмета" је посветио нумеру "Кћери моја" својој наследници Катарини, док се некадашњи гитариста "Рибље чорбе" осврнуо на проблем социјално угрожених особа.

Бебекова "Кћери моја" је једна од песама које се налазе на овогодишњем албуму "Мали облак љубави". Његова наследница Катарина у видеу се појављује у улози младе, а Жељко емотивно пева о њеној удаји, па јој у рефрену жели "Нек' те воли сваког вашег јутра, више него јуче, а мање него сутра". У свирачком делу учествовао је и Жељков син, гитариста Звонимир, који је већ неко време део Бебековог бенда. Легендарни рокер на новом албуму са њим има дует "Какав отац, такав син". Чланови Жељкове породице већ су се појавили у још једном емотивном споту, за песму "Учини ме сретним", коју је посветио супрузи Ружици.

Чутура и Бане Трифуновић са колпортером "Лица улице",Фото Брајан Рашић

Никола Чутурило Чутура са бендом већ дуже време припрема нови албум "Приче из Депоа", који ће објавити "Лампшејд медија". После песме "Сањам те", нумера "Лице улице" је други најавни сингл. Београдски музичар је успоставио сарадњу са истоименом непрофитном организацијом, најпознатијом по листу "Лице улице" и запошљавању социјално угрожених особа као уличних продаваца.

Чутура каже да јунаци ове приче нису рођени на улици, нити су имали идеју да ће ту завршити.

- То су људи који су имали пријатеље, снове и планове, баш као ви или ја, све док није дошло до прекида филма - објашњава Никола.

До сарадње са магазином "Лице улице" је дошло спонтано, током једног његовог телефонског разговора са глумцем Браниславом Банетом Трифуновићем, идејним творцем и једним од оснивача тог часописа. Спот карактерише жестока свирка Николе и његове групе, заједно са колпортерима часописа "Лице улице". Творац и режисер аутентичног видео-записа је Мирослав Миша Терзић, познат по фимовима "Устаничка улица" и "Шавови", и серији "Тајкун".

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)